Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar diğer konu paticik içinde olduğundan yeni konu açtım.. Büyük bir turnuva düzenliyoruz, haftada 2-3 maç yapabilecek oyuncular başvurabilirler OnlineTurnuva[signature][hline] [Bu mesaj Dygrogrand tarafından 21 Ocak 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 edited : [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 21 Ocak 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın bu paticikte kendi aramızda düzenleyeceğimiz turnuva değil daha geniş kapsamlı, onunla last ilgilenecek.. [Bu mesaj Dygrogrand tarafından 21 Ocak 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sadece ben degil lem nukem le ben ilgilenicez.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar