forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 türkler yine iş başında makinaları yenilemeyen ülkeler zor durumda kalmış 1 ytl ile 2 euroluk alışveriş yapılabiliyormuş. hatta parayı geri ver butonuyla 1 ytl atıp 2 euro almak mümkünmüş edit: gine--->yine [Bu mesaj forgiver tarafından 21 Ocak 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=108461 arkdaşım lütfen[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Forgiver da haklı. Bonus adam gibi bir başlık koysaymış. Her thread'e girip "Acaba açacağım konuyu daha önce açmışlar mı?" diye bakacak hali yok ya? Arkandayım Forgiver! YÜRÜ BE![signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 "yuh artık" adında daha öncede bürsürü topic vardı, bunla alakalı değildir diye bakmadım ama aradım 2. sayfaya bile baktım bunla alakalı bir başlık varmıdır diye tek tek tüm topcilerin içine bakmadan msj atmamak laızmmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 burasi pati burda herşey olabilir başlıklar içeriklerle alakalı olmayabiliyor.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bi aralar da bi ülkede bizim eski 50.000 likler telefon jetonuyla aynı büyüklükteymiş, telefon kulubelerinde kuyruk oluşturuyormuş türkler.[signature][hline]we are the cleverest nation in the world, but we don't use our brains for useful things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Dorsia, 21 Ocak 2005 11:31 tarihinde demiş ki: bu arada Türkçenizi düzelteyim. Gine diye bir şey yoktur Gene de yoktur Yine dir doğrusu. Bu hata çok yapılıyor ve hep es geçiliyor bence çok önemli... uyrarın için tşk, düzelttim,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bizim edebiyat hocasına sorduğumda ikiside kullanılabilir demişti. Gene de yine de.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eskidende bizim paraları alıp, jeton olarak kullanıyorlarmış [Bu mesaj forgiver tarafından 21 Ocak 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ne güzel mesajım da silinmiş gizli güçler tarafından. Bu arada boyle birsey geliyorum dedi zaten ayni boyutta oldugu falan biliniyordu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bide buz kalıpları varmış. jeton büyüklüğünde buz kalıpları varmış onlarla buz yapıp gider sigara alırlarmış. ee haliyle makinalar bozulurmuş. sonra içini açan görevli para beklerken içinden litrelerce su çıkarmış makinenin[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şimdiden milyarlarca dolar zarar varmış bütün o makinelerin değişmesi lazımmış[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 milyar değil milyon[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bizimkiler isi biliyo...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 elinizde ne kadar bozuk 1ytl varsa almanlar sistemlerini yenilemeden bana yollamanizi rica ediorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abartmış gazete 3 günde değişir tüm sistem.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 turkuz doğruyuz her poku bulurus[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu makinalardan nerde bulabilriim 8ytl var bozuk lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Helal olsun :D başka laf bulamadım :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 1YTL=GAZOZ KAPAĞI[signature][hline] [Bu mesaj darkwingduck tarafından 21 Ocak 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bunu cok onceden soylemislerdi ,sonra da yok boyle bisey falan dendi bilseydim hazirlik olurdum valla ocagin ilk haftasi trden donen bir suru insan vardi.. bol bol bozuk para getitrirdik. hazirliksiz yakalandik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evet bugün gazetede gördüm :) hemen almanya'ya gitmek lazım :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 131) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 koşun koşum bi bile 250 ytl :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Bacyo, 21 Ocak 2005 11:13 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=108461 arkdaşım lütfen http://forum.paticik.com/view.php?id=108212 arkadaşım lütfen[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bug Abuseden hapse girersiniz yakalanırsanız söyliim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar