Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazaa

kate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internetten dosya veya oyun indirebilecegim bi program varmı bitcomet kullanıyorum ama kazaa daha iyi diyorlar peki zararsızmı ? bi aciklama yaparmisiniz

Sagolun...
Mesaj tarihi:
kazaa'dan her türlü şey bilgisayarına girebilir. illet bir programdır kazaa, güvenli değildir. eğer şu an kullandığın güvenliyse onla devam etmeni tavsiye ederim..
Mesaj tarihi:
Kazaa Lite ++ kullanıyorum ama eski bilgisayarıma Kazaa Media Desktop'tan virüs girmişti. Dikkatli olmak lazım Kazaa konusunda.[signature][hline]Don't speak... Just Die.
Mesaj tarihi:
Torrent olayına hiç bulaşmadım, neredeyse çıktığından beri Emule kullanıyorum, crack'li bir versiyonu var upload yapmadan istediğim kadar dl yapabiliyorum, şimdiye kadar arayıp'da bulamadığım birşey olmadı..[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Mesaj tarihi:
Emule v.030e crackli, upload yapmana gerek yok.. net'i araştırırsan bulabilirsin crackli halini.[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
bence son version'u cekin, yavas da olsa upload yapin.
herkes crackli version kullanip upload yapmazsa kimden cekecez? :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
soulseek(cok bugli, illet ediyor, ama her aranan bulunuyor), emule, dc++ kullaniyorum ben, mutluyum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 21 Ocak 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
bence son version'u cekin, yavas da olsa upload yapin.
herkes crackli version kullanip upload yapmazsa kimden cekecez? :)

Crackli kullanmamın nedeni daha önce ofiste kullanıyor olmamdı emule'u 8Mbit fiber hat olduğundan upload'a izin verdiğimde millet resmen çöküyordu başıma, o zaman crackli halini bulmuştum..[signature][hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
hoca onun cozumu de netlimiter. ;)
makul bi sinir koyunca upload'a pasalar gibi oluyor hehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
Tamam ama sorun şurda, limit koymamda sakınca yok ama belli bir ratio var, 1gb upload yaparsan atıyorum 3gb dl yapabiliyorsun benim 8Mbit'lik hat ile 7/24 açık makinada sürekli olarak dl yapmam haftada yaklaşık 100gb'lik dl anlamına geliyor bunun için de 30-40 gb upload yapmam gerekiyor, limit koyduğum takdirde o kadar dl'ye izin vermiyor alet..[signature][hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
crackli version upload'una gore download limiti koymuyorsa nefismis o zaman.

bide aslinda normal version kullanip cok upload yapmanin asiri faydasi var, queue score geyigi.
total uploads carpi 2 bolu total download gibi bir formulu vardi, mesela benden cekenlere bakiyorum hepsinde 4-5kya yakin score var, oyle olunca programi actigin gibi siranin ilk hanesine oturuyorsun. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 21 Ocak 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya tabiiki upload yapıp sıranın önüne geçmek iyi birşey ama genelde makina 7/24 açık olduğundan pek derdim olmuyor, başlattığım bir dl o gece full hız gelmeye başlıyor..[signature][hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
o yazi yazildiginda kazaadan baska duzgun p2p program yoktu ortalarda, devri gecti artik kazaa'nin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...