Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eye toy kamerasini nasıl pc de kullanicam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e ne işlevi kaldı o zaman :D
biraz ayar için falan uğraş çalışır elbet

Olmazsa başka driver ara eye toy driver on pc keywordunu kullanarak. Ama gerek oldugunu zannetmiyorum. Çalıştırabilmen lazım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
webcam niyetine kullanıyor adam. ne zararı var? :)

ps2'den görüntülü chat falan yapılmıyor ya :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
hayır webcam niyetine neden eyetoy alıyor ki ? daha ucuz webcam ler yokmu adam gibi gösteren ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
e adamın elinde vardır her iki şekilde de değerlendirmek istiyordur. niye bu kadr üstüne geldin ki şimdi :-)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
yok , sadece merak ettiğim için sordum sende böyle bişey yapmaya niyetliymişsin gibi veyahut yapıyormuşsun gibi korumuşun bakıyorum :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
Mesaj tarihi:
yok ya... ps2 ile pek alakam yok... Sadece muhalefet olsun diye benimkisi :-p

Koruma güdüsü falan yok yani.

Şaka şaka, kimseye saldırgan bir tavrım varmış gibi görünmesin.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 20 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Şaka şaka, kimseye saldırgan bir tavrım varmış gibi görünmesin.

hele bi olsun :p
walla güc bende :p

disappear; bende eye toy cam olsa yardım edicem ama malesef kusura bakm :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
  • Yeni Oluştur...