Asriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 10 gün önce biten ve zamanlamadan dolayı gidemediğim Ultra Fest'in Avrupa ayağında bende vardım diyorum :P Konaklama ise biletten bile pahalı.Bu nedenle ev tutalım diyoruz.Var mı gelecek olupta yer ayarlamayan?Festival zamanı bol bol resim atarım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 28 yaşındayım, gel abi bilet konaklama bizden deseniz gelmem, gelemem lan. Nası katlanıyosunuz onca saat o kadar gürültüye, şöyle 3-5 sene önce olsa yeterdi enerjim ama şimdi yok ya. Yaşlandım galiba. Yok mu şöyle chill out fest biz de ona gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 chilut istiyorsan Moonspell, Therion, Rotting Christ faaln g3liyor 29 agustosta. Kacirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ulan ne eğlendik belli değil.Burdaki en baba festival bile yanına yaklaşamaz eğlence olarak.David Guetta,Hardwell ve özellikle Axwell&Ingrosso acayip aktı.Yanarım,yanarım Afrojack'i izleyemedim ona yanarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: 28 yaşındayım, gel abi bilet konaklama bizden deseniz gelmem, gelemem lan. Nası katlanıyosunuz onca saat o kadar gürültüye, şöyle 3-5 sene önce olsa yeterdi enerjim ama şimdi yok ya. Yaşlandım galiba. Yok mu şöyle chill out fest biz de ona gidelim?1 cesitli kimyasallar ile katlaniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Gayet ağır alkol tüketimi ile de katlanabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar