Asriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 10 gün önce biten ve zamanlamadan dolayı gidemediğim Ultra Fest'in Avrupa ayağında bende vardım diyorum :P Konaklama ise biletten bile pahalı.Bu nedenle ev tutalım diyoruz.Var mı gelecek olupta yer ayarlamayan?Festival zamanı bol bol resim atarım artık...
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 28 yaşındayım, gel abi bilet konaklama bizden deseniz gelmem, gelemem lan. Nası katlanıyosunuz onca saat o kadar gürültüye, şöyle 3-5 sene önce olsa yeterdi enerjim ama şimdi yok ya. Yaşlandım galiba. Yok mu şöyle chill out fest biz de ona gidelim?
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 chilut istiyorsan Moonspell, Therion, Rotting Christ faaln g3liyor 29 agustosta. Kacirma
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ulan ne eğlendik belli değil.Burdaki en baba festival bile yanına yaklaşamaz eğlence olarak.David Guetta,Hardwell ve özellikle Axwell&Ingrosso acayip aktı.Yanarım,yanarım Afrojack'i izleyemedim ona yanarım...
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: 28 yaşındayım, gel abi bilet konaklama bizden deseniz gelmem, gelemem lan. Nası katlanıyosunuz onca saat o kadar gürültüye, şöyle 3-5 sene önce olsa yeterdi enerjim ama şimdi yok ya. Yaşlandım galiba. Yok mu şöyle chill out fest biz de ona gidelim?1 cesitli kimyasallar ile katlaniyorsun.
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Gayet ağır alkol tüketimi ile de katlanabiliyorsun :)
Öne çıkan mesajlar