Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan k.yaka ya gelionda yinemi sölemedin haha 2 senedir buluşamadık :-p ama 20 temmuzda atmışın mesajı 27 temmuzda ben izmirdemiydim onuda bilmiom :P[hline]ghaldszar, 02 July 2003 02:59 tarihinde demiş ki:
Baaluo, sen sünnet olmuş muydun?
baaluo, 02 July 2003 20:41 tarihinde demiş ki:
eet , noldu nie sordun ki , sünnetli mi seversin
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 05 Ağustos 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
kulaga en tehlikelisi akupuntur noktasina gelirse 35kg olursun walalhi[hline]

hahaha görmemişim bu mesajı ya öldüm görünce hahahaha =) Kalıcı akupuntkur ehueuhehu

Bu arada, yaptırdım da çıkardım bile =P Nostalji oldu baya bu topik hehe.
Ne şişti, ne morardı, ne mikrop kaptı. Çıkardım iz bile kalmadi, dibine girersen belki 2 noktayı görürsün.

Yaptırın ya, çok hoş bence. Neden çıkardın derseniz de bir arkadaşımın tartışma sonucu tutup çekilen ve kaşını yırtan piercing ini gördüm ve direk çıkardım :/
Yoksa çok hoşuma gidiyordu.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
yaptir walla kimene ama sahsen fikrimi sorcak olursan ben sevmem piercing ama yaptiranada karismam yani yakısani war yakısmiyani war ama yaptir bi dene "denemeden bilemessin" die bi laf war ama bu laf ne kadar guvenilir onuda bilemicem :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|
|---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----|
|Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 21 Ocak 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
arkadaşımın tartışma sonucu tutup çekilen ve kaşını yırtan piercing ini gördüm ve direk çıkardım :/

öeh bende bundan cekiniyorum zaten[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Mesaj tarihi:
allah akil fikir wersin ne diim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bu arada "küpe" başlıgı kişisel de.
piercing başlıgı konu dışında :-)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Mesaj tarihi:
bende 2-3 ay önce falan yaptirmistim.. öyle cekme vurma olaylarindan basta cok tirsiodum , birisinin eli gözüme gelince baya korkuyodum hatta bi keresinde aglamistim :) hehe herneyse hevesimi aldim simdi cikarmayida düsünmüyorum , bence öyle seylerden korkmak gereksiz diil aslinda ama cesaretli olmak gerekiyo =P hatta bi tane daha ceneme yada dudagimin üst kenarina yaptirmayi düsünüyorum.. =P[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 21 Ocak 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
bende 2-3 ay önce falan yaptirmistim.. öyle cekme vurma olaylarindan basta cok tirsiodum , birisinin eli gözüme gelince baya korkuyodum hatta bi keresinde aglamistim :) hehe herneyse hevesimi aldim simdi cikarmayida düsünmüyorum , bence öyle seylerden korkmak gereksiz diil aslinda ama cesaretli olmak gerekiyo =P hatta bi tane daha ceneme yada dudagimin üst kenarina yaptirmayi düsünüyorum.. =P

abartma kasta yeter :lol:[signature][hline] Msn: [email protected]
Just stuck, hollow and alone
Sozlukte Cheester

[Bu mesaj Cheester tarafından 21 Ocak 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
askere gidince kapanıcak bütün o delikleriniz peeh.
askerde d.t deliiini bile kapatırlar adamın[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
onune gelen pamela direk sux yani
Mesaj tarihi:
hehe walla babam zor kurtulmustu askerde :-) kolunda döwme war die üzerine yürüolarmis hödükler serefsisin :-D ya da yapiolarmis baya bisileer bilmiorum ama iyi yapmislar eheieh[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Mesaj tarihi:
punk bi arkadaşım askerde kolundaki nato yıldızından dolayı aylarca en pis işlere verilmiş tuvalet temizliğinden tut dayağa kadar herşeyi yaşamış.. gerçek payı var ...
*zıçtık*
*gulp*[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
darkwingduck, 21 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
punk bi arkadaşım askerde kolundaki nato yıldızından dolayı aylarca en pis işlere verilmiş tuvalet temizliğinden tut dayağa kadar herşeyi yaşamış.. gerçek payı var ...
*zıçtık*
*gulp*

ahanda ben o zmn poku yedım o zmn askerden sonra dowme yaptırım[signature][hline] Msn: [email protected]
Just stuck, hollow and alone
Sozlukte Cheester
Mesaj tarihi:
Sağlam bi yere yaptırırsan acımıyor.hafif sızlamalar oluyo ama rahatsız edicek derecede değil.gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Valla Ankarada bahçelide benim yaptırdığım bi mekan var.
İsteyen olursa götürebilirim oraya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
  • Yeni Oluştur...