metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ulan k.yaka ya gelionda yinemi sölemedin haha 2 senedir buluşamadık :-p ama 20 temmuzda atmışın mesajı 27 temmuzda ben izmirdemiydim onuda bilmiom :P[hline]ghaldszar, 02 July 2003 02:59 tarihinde demiş ki: Baaluo, sen sünnet olmuş muydun? baaluo, 02 July 2003 20:41 tarihinde demiş ki: eet , noldu nie sordun ki , sünnetli mi seversin
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kulaga en tehlikelisi akupuntur noktasina gelirse 35kg olursun walalhi[hline]
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 nası 35 kilo? ani rejim işte zayıflamak isteyen kadınlara. merak ettim anlatsana şu olayı[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Infeqted, 05 Ağustos 2003 22:34 tarihinde demiş ki: kulaga en tehlikelisi akupuntur noktasina gelirse 35kg olursun walalhi[hline] hahaha görmemişim bu mesajı ya öldüm görünce hahahaha =) Kalıcı akupuntkur ehueuhehu Bu arada, yaptırdım da çıkardım bile =P Nostalji oldu baya bu topik hehe. Ne şişti, ne morardı, ne mikrop kaptı. Çıkardım iz bile kalmadi, dibine girersen belki 2 noktayı görürsün. Yaptırın ya, çok hoş bence. Neden çıkardın derseniz de bir arkadaşımın tartışma sonucu tutup çekilen ve kaşını yırtan piercing ini gördüm ve direk çıkardım :/ Yoksa çok hoşuma gidiyordu.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yaptir walla kimene ama sahsen fikrimi sorcak olursan ben sevmem piercing ama yaptiranada karismam yani yakısani war yakısmiyani war ama yaptir bi dene "denemeden bilemessin" die bi laf war ama bu laf ne kadar guvenilir onuda bilemicem :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Mix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Penthesilea, 21 Ocak 2005 10:09 tarihinde demiş ki: arkadaşımın tartışma sonucu tutup çekilen ve kaşını yırtan piercing ini gördüm ve direk çıkardım :/ öeh bende bundan cekiniyorum zaten[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 allah akil fikir wersin ne diim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Azmodai, 20 Temmuz 2003 15:02 tarihinde demiş ki: piirsing falan bunlar bos isler bodily mutilation olayina girme sonu gelmio :P[hline]hangisi daha iyi? Azmodai bence bos is deil sadece aksesuar bı kolye gıbı[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Mix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu arada "küpe" başlıgı kişisel de. piercing başlıgı konu dışında :-)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bende 2-3 ay önce falan yaptirmistim.. öyle cekme vurma olaylarindan basta cok tirsiodum , birisinin eli gözüme gelince baya korkuyodum hatta bi keresinde aglamistim :) hehe herneyse hevesimi aldim simdi cikarmayida düsünmüyorum , bence öyle seylerden korkmak gereksiz diil aslinda ama cesaretli olmak gerekiyo =P hatta bi tane daha ceneme yada dudagimin üst kenarina yaptirmayi düsünüyorum.. =P[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: vaniLLe, 21 Ocak 2005 14:36 tarihinde demiş ki: bende 2-3 ay önce falan yaptirmistim.. öyle cekme vurma olaylarindan basta cok tirsiodum , birisinin eli gözüme gelince baya korkuyodum hatta bi keresinde aglamistim :) hehe herneyse hevesimi aldim simdi cikarmayida düsünmüyorum , bence öyle seylerden korkmak gereksiz diil aslinda ama cesaretli olmak gerekiyo =P hatta bi tane daha ceneme yada dudagimin üst kenarina yaptirmayi düsünüyorum.. =P abartma kasta yeter :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester [Bu mesaj Cheester tarafından 21 Ocak 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 askere gidince kapanıcak bütün o delikleriniz peeh. askerde d.t deliiini bile kapatırlar adamın[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Obscura, 21 Ocak 2005 14:41 tarihinde demiş ki: askere gidince kapanıcak bütün o delikleriniz peeh. askerde d.t deliiini bile kapatırlar adamın ehhueuhehue :lol: :D:D[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eheh askerde dövmesi olana dayak atiyolarmis piercingi naparlar bilmiorum :-)[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 onlar şehir efsanesi.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hiç bişey olmaz.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: vaniLLe, 21 Ocak 2005 14:53 tarihinde demiş ki: eheh askerde dövmesi olana dayak atiyolarmis piercingi naparlar bilmiorum :-) sıkıosa dowsunler okul bıtınce ben yaptırcam zatı o zamn askere gıtemem asker kacaı alurum :D[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hehe walla babam zor kurtulmustu askerde :-) kolunda döwme war die üzerine yürüolarmis hödükler serefsisin :-D ya da yapiolarmis baya bisileer bilmiorum ama iyi yapmislar eheieh[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 punk bi arkadaşım askerde kolundaki nato yıldızından dolayı aylarca en pis işlere verilmiş tuvalet temizliğinden tut dayağa kadar herşeyi yaşamış.. gerçek payı var ... *zıçtık* *gulp*[signature][hline]
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: darkwingduck, 21 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki: punk bi arkadaşım askerde kolundaki nato yıldızından dolayı aylarca en pis işlere verilmiş tuvalet temizliğinden tut dayağa kadar herşeyi yaşamış.. gerçek payı var ... *zıçtık* *gulp* ahanda ben o zmn poku yedım o zmn askerden sonra dowme yaptırım[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben nedense sevemiorum böyle şiyleri.itici gelior.[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sağlam bi yere yaptırırsan acımıyor.hafif sızlamalar oluyo ama rahatsız edicek derecede değil.gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin..[signature][hline]
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Brook, 21 Ocak 2005 15:15 tarihinde demiş ki: Sağlam bi yere yaptırırsan acımıyor.hafif sızlamalar oluyo ama rahatsız edicek derecede değil.gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin.. msesela nereye[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Valla Ankarada bahçelide benim yaptırdığım bi mekan var. İsteyen olursa götürebilirim oraya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Brook, 21 Ocak 2005 15:35 tarihinde demiş ki: Valla Ankarada bahçelide benim yaptırdığım bi mekan var. İsteyen olursa götürebilirim oraya. laan ben ist. de arıo[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Öne çıkan mesajlar