EquaL_ArpH Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evet beyler bugun 2 tane +5 sb mı normal upgrade scroll ile +7 ve birinide +6/60 poison yaptım ve ust ustte bastım 2 sınıde arkın soyledıgı teknık ıle normal upgrade ıle yakmadan yaptım sızınlede paylasayım anvıl ın etrafında bekleyın 2 kere kırmızı ve 1 kerede yesıl gorunce sızde basın nasıl dıyeceksınız mıllet gelıp 2 kere upgrade yapacak bıkerede yakınca sız basacaksınız basarken karelere dıkat edın +6 yı +7 yapmak ıcın 7 cı kareye koyacaksınız scrollu ben boyle yaptım ısallah sızlerdede basarılı olr ve turklerın sılahları ezık kalmaz bundan once 2 tane +5 mırage yaktık uzulmustum ama bu teknıgı denıyecem daha sonra mırage bulunca
EquaL_ArpH Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 para kalmadı dıyerıne basmaya ama yedegı olmadan basmıyacam onun ıcın +6 da kaldı melet
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yedeği olmadan basmak mantıksız zati ;)[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 49 National Point: 101 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
EquaL_ArpH Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ha bu arada buz cıktık pelerın lı clandan knıght lık bızı bozar alayına rest :PPPP
Öne çıkan mesajlar