karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bilgisayarımı güvenli modda açıkken ses çalışsın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Kesin vardır bir yolu. Güvenli modda açtıktan sonra nasıl ses çıkmasını sağlayabilirim yani?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bunun bir ayarla yapılabileceğini sanmıyorum, muhtemelen "crack"lenmesi gerekiyordur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Up.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 .[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mantıken yapılamaması gerekiyor, Safe Mod'un olayı, makinanın failure'a neden olabilecek tüm çevre birimlerinin kapalı durumda sistemin açılmasıdır. Buna ses kartı dahildir. Safe Mod sistemi minimal bir durumda açar, bunun nedeni normal mod'da sistemde soruna neden olan yazılım veya donanım'ın hangisi olduğunun anlaşılabilmesi için sistemin sadece kendisi ile ilgili core library'ler ve driver'lar ile açılmasıdır. Safe mod'da ekran kartı driver'ları bile yüklenmez. Bu mantık'ta ele aldığımızda safe mod'da ses olayına girmenin bir olayı yok, Crack'le vs. olabilecek birşey de değil çünkü sistem driver'ını yüklemeden açılıyor. Senin sisteme safe modda driver'ı yükleme gibi bir şansın yok. Safe mod Debugging içindir, ses veya görüntü kalitesi ile işin yoktur. Safe Mod with networking bile normalde networksüz açılan safe mod'un debugging sürecinde sorun ile ilgili araştırma yapabilmeniz için internete bağlanma opsiyonu sunması için eklenmiştir, yani normalde dial up veya ethernet kartı bile yüklenmez..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Spyware'lerden trojanlardan o kadar bıktım ki, bilgisayarı safe mode'da çalıştırıyorum sadece. MSN çalışıyor, icq çalışıyor, java çalışıyor, firefox da çalışıyor. Bir de ses olsa başka bir şey istemiyorum. Rahat rahat dolaşırım :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ne yani o zaman trojan spy fln bulaşmayacak mı ? güvenli kipte de internet sayfaları ve scriptler aynı şekilde yorumlanıyor demektir rahatça gezebiliyorsan. bu durumda pek bir şey farketmeyecektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 güvenli modda ses gelmez.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Daniel_Xavie, 21 Ocak 2005 09:45 tarihinde demiş ki: güvenli modda ses gelmez. Tövbe tövbeee...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 üstteki quote alıntı yapılmaz! :-p euhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Karpuz, gerekli yazılımları kurup makinanı güncel tuttuğun zaman spyware, trojan vs. derdin olmaz, safe mod'da takılmana gerek kalmaz, Bunca yıldır bilgisayar kullanıyorum şimdiye kadar sadece 1 kere virüs yedim o kadar.. Norton, MS Spyware, XP Firewall yeterli bir koruma sağlıyor bence.. ara ara da process'leri kontrol edip abuk şeyleri ayıkladınmı sorun kalmaz.[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 thalion çok güzel açıklamış.Bu windows'un bugüne kadar olan her sürümünde böyle.Mağalesef yapıcak bi şey yok.Virüs ve spyware'ler için güncel yazılımlardan faydalanman gerek.Bu şekilde sesi de sonuna kadar açabilirsin.Ben de bu şekilde kullanıyorum ama bu tip programların da bilgisayarı ve data alışverişini yavaşlattığı da bir gerçek.Yapıcak bi şey yok ama.Gülü seven dikenine katlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi güvenli kipteysen calmıyomuydu zaten ya unutmuşum demekki[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar