Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvenli Kip/Mod (Safe Mode)'da Ses.

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Mantıken yapılamaması gerekiyor,

Safe Mod'un olayı, makinanın failure'a neden olabilecek tüm çevre birimlerinin kapalı durumda sistemin açılmasıdır. Buna ses kartı dahildir.

Safe Mod sistemi minimal bir durumda açar, bunun nedeni normal mod'da sistemde soruna neden olan yazılım veya donanım'ın hangisi olduğunun anlaşılabilmesi için sistemin sadece kendisi ile ilgili core library'ler ve driver'lar ile açılmasıdır. Safe mod'da ekran kartı driver'ları bile yüklenmez.

Bu mantık'ta ele aldığımızda safe mod'da ses olayına girmenin bir olayı yok, Crack'le vs. olabilecek birşey de değil çünkü sistem driver'ını yüklemeden açılıyor. Senin sisteme safe modda driver'ı yükleme gibi bir şansın yok. Safe mod Debugging içindir, ses veya görüntü kalitesi ile işin yoktur. Safe Mod with networking bile normalde networksüz açılan safe mod'un debugging sürecinde sorun ile ilgili araştırma yapabilmeniz için internete bağlanma opsiyonu sunması için eklenmiştir, yani normalde dial up veya ethernet kartı bile yüklenmez..[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

Karpuz, gerekli yazılımları kurup makinanı güncel tuttuğun zaman spyware, trojan vs. derdin olmaz, safe mod'da takılmana gerek kalmaz, Bunca yıldır bilgisayar kullanıyorum şimdiye kadar sadece 1 kere virüs yedim o kadar..

Norton, MS Spyware, XP Firewall yeterli bir koruma sağlıyor bence.. ara ara da process'leri kontrol edip abuk şeyleri ayıkladınmı sorun kalmaz.[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

thalion çok güzel açıklamış.Bu windows'un bugüne kadar olan her sürümünde böyle.Mağalesef yapıcak bi şey yok.Virüs ve spyware'ler için güncel yazılımlardan faydalanman gerek.Bu şekilde sesi de sonuna kadar açabilirsin.Ben de bu şekilde kullanıyorum ama bu tip programların da bilgisayarı ve data alışverişini yavaşlattığı da bir gerçek.Yapıcak bi şey yok ama.Gülü seven dikenine katlanır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...