SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sorun kesmekte değil cıkmasında 100 tane kesssen bıle sansın varsa cıkıyo işte :C ha bı de cardinalden cıktıgınıda ılk defa senden duydum rock cardinal basit ya cıkıyosa kessin cardinalı olme ıhtımalı yuksek cok pis vuruyo ama kesmesi de 3 kişiyle falan kolay buyucu olcan tabi gerçi ben tek basıma kesıyodum ama paso heal opoti içerek :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: rockncoke, 21 Ocak 2005 14:32 tarihinde demiş ki: said: mxzr, 21 Ocak 2005 14:30 tarihinde demiş ki: aoe tarzi yuvarlak ates cikartan onun adi inferno lvl 45 de acilir orcla yapamiomudun ya sen lvl 33 den sonraki aoe omu[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 onu praxtor yapiyodu :-P benim yaptigim kiytirik bise[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 10m coinse satılıktır
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 PARDON ROCK NERESİ YANLİŞ BU İMZANIN ? BEN BİŞİ ANLAMADIM ACARMISIN KONUYU :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 mademki gidakladin yumurtla :P[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oha bu ne la herkete 10k madalyasi var[signature][hline] [Bu mesaj rockncoke tarafından 21 Ocak 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Citizen "Basic" İnfo Nickname: rockncoke | Kayıt: 12/03/04 | Mesaj: 1257758 :D[signature][hline]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben uzun info sefiorum :D[signature][hline]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 erkin oyundamısın acaba?[signature][hline]
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evet salağın teki uruk blade çekti 3 tane partide adam kalmadı eehe ama ben kaçtım[signature][hline]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 giriyotum erkin ok[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 erkin oyuna girdimde oylece duruorum dondu kaldı bu char :) nasil bi lagg dir bu anlamadim ben....:S[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Aynen aposda yattım...adamlar dalmıo bende kara muratın torunu oldugum için daldım yattım :P
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 erkin king geldi demi sana? o beni cok sefio :P i love you deip duruo msn de filan catlak biras kafadan hektor adi :))[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ahahah evet o kaldırdı..ama söle ona öle liderimize ardizlik yapmasın :Pp
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Oyuna girebilen varmı ben giremiyorumda :.([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Oyuna giren var da hareket edebilene aşkolsun. Felç oldu benim karakter...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
Öne çıkan mesajlar