Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardim pLs..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorun kesmekte değil cıkmasında 100 tane kesssen bıle sansın varsa cıkıyo işte :C
ha bı de cardinalden cıktıgınıda ılk defa senden duydum rock
cardinal basit ya cıkıyosa kessin cardinalı olme ıhtımalı yuksek cok pis vuruyo ama kesmesi de 3 kişiyle falan kolay buyucu olcan tabi
gerçi ben tek basıma kesıyodum ama paso heal opoti içerek :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 21 Ocak 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
said:
mxzr, 21 Ocak 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
aoe tarzi yuvarlak ates cikartan

onun adi inferno lvl 45 de acilir

orcla yapamiomudun ya sen lvl 33 den sonraki aoe omu[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Name:TurkForEverX
Job:Shaman
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:_PaticiK_
Nationality:Human
Mesaj tarihi:
:)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Name:kIzIn1i
Nation:MagiCian
Race: EL Morad
Job:gLacier
LvL:5x
Manner:389
cLan:Knights
Server:ARES
ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Mesaj tarihi:
PARDON ROCK NERESİ YANLİŞ BU İMZANIN ? BEN BİŞİ ANLAMADIM ACARMISIN KONUYU :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Mesaj tarihi:
mademki gidakladin yumurtla :P[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Mesaj tarihi:
giriyotum erkin ok[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Mesaj tarihi:
erkin oyuna girdimde oylece duruorum dondu kaldı bu char :) nasil bi lagg dir bu anlamadim ben....:S[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Mesaj tarihi:
erkin king geldi demi sana? o beni cok sefio :P i love you deip duruo msn de filan catlak biras kafadan hektor adi :))[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Mesaj tarihi:
Oyuna girebilen varmı ben giremiyorumda :.([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Mesaj tarihi:
Oyuna giren var da hareket edebilene aşkolsun. Felç oldu benim karakter...[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
  • Yeni Oluştur...