Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Evet hotmail mynet in email servisi varya onun gibi bir hizmet vermek için neler gerekli sanırım unix kodlarlamı oluyor bilgisi olan varmı? Neomail diye birşey var sanırım onla oluyor gawab.com gibide hazırvar neyse bilginiz varmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
sharky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Güzel bir makina, güzel bir işletim sistemi, bir mail sunucusu ve düzenli olarak bugfixing. İşletim sistemi olarak BSD türevi, mail sunucusu olarak qmail 'i öneririm. bugtraq 'ında tabii düzenli takip edilmesi gerekmekte. Senin bu "unix kodu" dediğin şeyi halen algılamadım. Bu işler pek kulakltan dolma bilgilerle yapılacak şeyler değil. Ha yaparsın bir şekilde, sonra yönetemezsin, gerekli hizmeti veremezsin, paranla rezil olursun olayına döner.[hline] -ee
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 unix code derken unix tam olarak bir işletim sistemi değilmiydi? onun için kod yazılmıyormu ondan bahsetmeye çalışıyorum yada yanlış biliyorum.. qmail dediğin neomail gibimi? biraz daha bilgi verebilecekmisin?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 spect. bunu falan nasıl yapıyorsun sadece pop3 mail hizmetimi veriyorsun?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bunu neyle yapmayı düşünüyorsun neomail falanlamı? pop3 ü neyle kuruyorsun?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 anladım zaten klasik olarak hemen hemen yer ikisi ile kuruluyor sadece neomail ile pop3 lü falan kurmak mümkünmü?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
sharky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 NEOMail bir web-mail arabirimi.. Bir mail daemon ( ya da sunucu ) değil.[hline] -ee
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bilmiyorum hemen çok kalabalık bir kitle ile mi çalışacaksın ama fikir sahibi olmak hemde olaya biraz ısınmak için IIS'in virtual SMTP server'ini de kullanabilirsin. Gerçi Sharky kızacak çünki geleneksel Microsoft ürünü yönü ile buram buram WYSIWYG kokuyor ve ilk bakışta "ulen mail administration/management bu muymuş ya, yerim ben bu işi" dedirtiyor ama bu olaya adım için hem basit, hem ücretsiz hemde işletim sistemi cd'in varsa download derdi yok. Ayrıca "Unix kodu" da bilmen gerekmiyor. ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
sharky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 *dişlerini GE-TA'ya gösterir* grrrrrrrr[hline] -ee
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 unix tam olarak nedir :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Daha ilginç sorular bekliyordum, fakat bunu beklemiyordum. http://www.bell-labs.com/history/unix/ http://vertigo.hsrl.rutgers.edu/ug/unix_history.html http://www.dei.isep.ipp.pt/docs/unix.html http://www.daemonnews.org/199903/history.html http://www.tuhs.org/unixhist.html RTFM diyemiyorum, çünkü bunun bir manual'ı yok. Sadece armut piş ağzıma düş diyorum :)[hline] -ee
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 neomail unix değilmi?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 UNIX bir işletim sistemleri grubuna verilen genel bir isimdir. Linux da bir UNIX'tir (resmi olarak olmasa da). *BSD, Aix, Irix, Solaris bu grubun diğer bazı üyeleridir. Linux, UNIX sistemlerinin tüm avantajlarını taşır. Networklerde ve çok kullanıcılı ortamlarda çalışmak için tasarlanmıştır. UNIX, çok kullanıcılı, çok geniş, güvenli ve sağlam ağlar için defacto standart işletim sistemidir. türk sitelerinde buldum sanırım bir işletim sistemi peki bu işletim sistemine code nasıl yazarım yada neomail unix mi?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 openwave diye birşey varmış snrm birde peki bunu nereden yüklerim bulamadım sabahtan beri :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar