Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Upgrade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya +5 ve (n)elementale kadar olan kısmı şansa geldi

+6 => 3 item kırıp üstüne benim stafa nus bastım +6 oldu
+7 => 3 veya 4 item kırıp 1 tane dandik itemı +2 yaptım üstüne +6 stafa bus bastım ve +7 oldu :) yakında +8 e kascam[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Class:Sorcerer
Speciality:Flame
Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff
Server:Xigenon
Level:4x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

Mesaj tarihi:
evet ben de şahit oldum ama sonra ektiler beni Buzkirpisi çok sağol abi yardımların için :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aa pardon valla en son 2 ye tıkla dedin ben de 2 den 2 ye geçmiş oldum aklıma da geldi :D ne aptalım çok pardon beklettiğim için eh neyse yatayım ben artık :lol:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rock imza bölümünden çıkar şu staffı :hrr: Ulen bana stafı yaktırcanız sonunda :hrr:

:D[signature][hline]PRaXToR
Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı
National Point: 101 Manner 465
Mesaj tarihi:
Zati imza bölümünden kaldırmamın sebebi böyle bişi olcağını bildiğim içindi :)[signature][hline]PRaXToR
Mesaj tarihi:
:hrr: oki madem kaldırmıyon ve madem öküz olduğunu kabul ediyon sana öküz diye hitap etcem :P[signature][hline]PRaXToR
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bende upgrade yapmak istiyorum da yakmaktan korkuyorum. 50m verdim stafa ve bir şey sormak istiyorum. Forumda aradım ama bulamadım. Bu trina price ne işe yarıyor. Upgrade yaparken yanmamasını mı sağlıyor.
Mesaj tarihi:
lem ben hergun ixg tezgah gezerim gorduğume eminim 50m staff yok bidefa :) +8 falan olursa anca yada ışıklı vs. artık ne deniyorsa (gerçi onlar daha pahalı)
en kral staff 5 m alırsın pahalı almıssın pahalı:)[signature][hline]PRaXToR
  • Yeni Oluştur...