Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 işte o yüzden zaten :) pve serverda da var sonuçta. istediğim zaman pvp yapıcam battlegroundsa, arenaya giricem vb ama onun dışında rahat rahat dolaşıp quest yapıcam :), bi npc ararken haritanın yarısını geçip bide o npcyi ölmüş bulmakla kasamam ben ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehehuhe harbi o zaman kimse görev yapamaz pvpde[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 2000 +1 ,3000 +1 +1=ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Blizz in yazıyı tam okumadım ama pve serverlarında battleground olmaz bence , server ın yapısını degistirmeleri lazım pvp olması için, oda ancak battleground zone a girildiginde onun için baska bi server a geçirilmesi gibi abuk bişi olur bence, tabi battleground zone ların serverları ayrı olursa onu bilemem ama zor gibi. Not :Ayrıca Hordishmanner bünyesinde baya bi ayrılıklar olucak gibi hatta şimdiden başladıgını söyliyebilirim. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 21 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar