Reumer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet ellerinde olan varmı? :) dc++ da falan bulamıyorum ve çok pis pharaoh krizim tuttu caesar 3 falanda olurdu ama o biraz eski kaçıyo şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 benımde bı ara acaip tutmustu oynadım rahatladım walla o oyun ara sıra hatırlatıo kendini müzikleri filan..[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 zeus pharaoh dan sonra idi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam?[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] [Bu mesaj mutos tarafından 21 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evet doğru ama ben zeus u o kadar çok sevememiştim yani pharaoh biraz daha sadeydi yada ne bilim yada konusu daha çok ilgimi çekiodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Zeusta işin bokunu çıkarmışlardı.Şehre 1 tane kahraman getirecez diye kıçımızdan ter akıyordu[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Pharoah bence en iyisiydi.Bi müziği vardı hastaydım zaten.Zeus bide yani ne biliyim Yunan kültürü ilgimi çekmiyordu,daha çok Mısırla ilgili olduğum için.Pharoahda tek eksi , savaşın fonksiyonsuz olmasıydı...[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: RamsesII, 21 Ocak 2005 12:22 tarihinde demiş ki: Zeusta işin bokunu çıkarmışlardı.Şehre 1 tane kahraman getirecez diye kıçımızdan ter akıyordu eet.ama genede en gelismisi o oldugundan simdi oynasam bunlardan birini iclerinden zeus olurdu herhalde[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şimdi nil's child mi ne öle bi oyun var 3d hemde mantik ayni bi bak trgamere fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar