Reumer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet ellerinde olan varmı? :) dc++ da falan bulamıyorum ve çok pis pharaoh krizim tuttu caesar 3 falanda olurdu ama o biraz eski kaçıyo şimdi :)
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 benımde bı ara acaip tutmustu oynadım rahatladım walla o oyun ara sıra hatırlatıo kendini müzikleri filan..[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
mutos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 zeus pharaoh dan sonra idi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam?[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] [Bu mesaj mutos tarafından 21 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evet doğru ama ben zeus u o kadar çok sevememiştim yani pharaoh biraz daha sadeydi yada ne bilim yada konusu daha çok ilgimi çekiodu :)
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Zeusta işin bokunu çıkarmışlardı.Şehre 1 tane kahraman getirecez diye kıçımızdan ter akıyordu[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Pharoah bence en iyisiydi.Bi müziği vardı hastaydım zaten.Zeus bide yani ne biliyim Yunan kültürü ilgimi çekmiyordu,daha çok Mısırla ilgili olduğum için.Pharoahda tek eksi , savaşın fonksiyonsuz olmasıydı...[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
mutos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: RamsesII, 21 Ocak 2005 12:22 tarihinde demiş ki: Zeusta işin bokunu çıkarmışlardı.Şehre 1 tane kahraman getirecez diye kıçımızdan ter akıyordu eet.ama genede en gelismisi o oldugundan simdi oynasam bunlardan birini iclerinden zeus olurdu herhalde[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk]
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şimdi nil's child mi ne öle bi oyun var 3d hemde mantik ayni bi bak trgamere fln
Öne çıkan mesajlar