DaytOnline Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar ben şu an lvl 25 assasinim.Derdim bu meslek hakkında hala az bilgiye sahip olmam bide silah sorunları yaşamam goblin seti zor buldum soul breaker bi dagger bi de iyi olucakki 2 milyondan aşaa satılmıo :(( Assasin arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler... (Nick:OrKuN_MU)
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 gitceksin abysse 1m yapicaksin sonra gidip bitane 2 tane sb alicaksin sonra 2 tanede nus alicaksin. ilk birine nusu basicaksin. gdip 5dk yaratik kesip dierine de gidip nus basicaksin arada nuslari basmaya dvm ediceksin ve benim gibi :d 6/60 sb olcak elinde 2 tane[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human
DaytOnline Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yanıtın için çok teşekkür ederim (de) Yeni bi oyuncu oldugum için terimlerin hiçbirini anlamadım bi tekrar alabilirmiyiz:)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: mxzr, 21 Ocak 2005 16:28 tarihinde demiş ki: gitceksin abysse 1m yapicaksin sonra gidip bitane 2 tane sb alicaksin sonra 2 tanede nus alicaksin. ilk birine nusu basicaksin. gdip 5dk yaratik kesip dierine de gidip nus basicaksin arada nuslari basmaya dvm ediceksin ve benim gibi :d 6/60 sb olcak elinde 2 tane 1m-> 1 milyon coin abyss-> abyss diye aratırsan forumda bir sürü var sb->sword breaker nus->normal upgrade scroll 6/60 6> +6 60> poison damage 60[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 10m coinse satılıktır
DaytOnline Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Tekrar teşekkürler gidip hemen yapayım...Bu arada başak tavsiyeler olursa beklerim:)
DaytOnline Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Peki sb yi npc denmi alıcam ve nus nerde satılır fiyatı nedir bi de nus ben silaha nasıl bascam :((
Öne çıkan mesajlar