Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bugun kesfettik efendim outtrader'la. cok guzel cok nezih bir ortam. kesinlikle doyacaginizi da garanti ediyorum. menude 18.30'a kadar fiyatlar cok cok uygun. 9-11 milyon arasi menuler seciyorsunuz, hepsinde klasik bir eksi tatli corba, cin boregi ve degisik bir sebzeli pilav var. ana yemegi de oradan hosunuza giden birseyler secip istiyorsunuz. biz 3-11 numaralari tavsiye ediyoruz. sarap ve benzeri alkollu bir icki alirsaniz fiyat biraz yukseliyor ama biz bugun 13'er milyon vererek ayrildik. ortam cok guzel, duvarlarda `cin seddi` resimleriyle hos cinli figurleri var. cin pop-rock muziginden esintiler dinledik bugun orada. sanirim daha otantik birseyler de caliyorlar. kesinlikle denemeye deger. hele o corbaya bayilacaksiniz diye tahmin ediyorum. Kesinlikle deneyin. eve paket servisleri varmis, orada denedikten sonra secip eve de isteyebilirsiniz. dojo, guangzuwuyang.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 16 Ocak 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Adres yazmadıktan sonra ne yararı var bu işin?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Bu Rumeli'nin yani, Subway'ın karşısı bir de arada bir bar var ora mı? [Bu mesaj Private tarafından 16 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 adres yaziyor, dikkatli gozlerle bakmak yeterli =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vallaha göremiyorum adresi?!?![signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hehe bende goremedim. Ben vereyim bari,tabii yanlis anlamadiysam ismini fln(bunlarin hepsi birbirine benziyor bana gore :-P) Tunali/ Bestekar sokakda, tadim pizzaya yakin olan taraf... Sag tarafinda tribeca cafe-bar vardi hatta...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Dojorel, 16 Ocak 2005 21:09 tarihinde demiş ki: tunalida boyle bir yer buldum da ben bugun, uyarsa gidin =) Guangzhou Wuyang cin lokantasi. hos cin muzikleri caliyorlar. cok pahali da degil. ickisiz menu 9-11 milyon arasi, kesin doyuyorsun ayrica. hemen subway'in oldugu sokakta. fazla dikkatli bakmak gerekiyormus, baska bir topike yazmisim adresi =P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ahahah hergün abana abana topic aça aça sonunda şaşırdı adamcağız =) devam devam kültürüm arttı sayende =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 diger yemeklerini denemedim ama tatlılı ekşili yemeklerini ana yemek yerine sadece tatlı niyetine yiyebilirsiniz cunku baska bisiye benzemıyor ozellikle şeker hastaları dikkat etsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ayrica corbanin yaninda ekmek vermiyorlar. ana yemek o kadar doyurucu ki, sonradan zaten yiyemiyorsunuz. ayrica evden siparis vermeniz icin telefon numarasini da yazayim, denendi, cok cok iyi paket servisleri de. tek sorun tunali kizilay gop civarina servis yapiyorlar. 0312 427 61 50[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mekan olarak güzel biyer ama,yemekler için aynı şeyi söyliyemiyeceğim. Yinede farklı lezzetler arayan arkadaşlar için güzel bi mekan.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar