Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Merhaba, 1 mobil yazılımcı (Android) 1 yazılımcı/yönetici aramakta olan firmamız var. Maalesef çok detay veremiyorum ama ilgisini çeken olursa bana öm atsın. yazılımcı/yönetici 5-6 kişilik yazılım ekibini yönetip denetleyecek. Kalifiye seviyesine göre 4-8k tl maaş veriyorlar. Ayrıntıları kendiniz görüşüp öğrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 vay arkadaş hiç mi ilgisini çeken yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Dragonfire said: vay arkadaş hiç mi ilgisini çeken yok? detay verirsen ilgilenebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 8 den fazla vermezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 çok fazla detaya giremiyorum ama işte www.tarbil.org ve altında çalışan sistemleri yazan ekibi yönetecek ve mobil uygulamasını yapmak üzere iki kişi aramaktayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 kaçar yıllık deneyim lazım ikisi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 senko said: 8 den fazla vermezler mi? 8 den fazla biraz zor devlet destekli olduğu için. ama ne bileyim daha önceki tecrübelerin bu işle örtüşüyordur şansını denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 pontipati said: kaçar yıllık deneyim lazım ikisi için? öyle yıllık deneyim falan değil, özellikle mobil için öyle bir şart yok. Ama yazılım ekibini yönetmek için illa ki 4-5 yıl tecrübe gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Hmm bi arkadas ilgilenebilir iletim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Dragonfire said: vay arkadaş hiç mi ilgisini çeken yok? ben ne olursa olsun pazarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 satacak bişey yokki pazarlayasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar