Madborn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Siteyi yayınladım yaklaşık 3 hafta bilemedin 4 hafta oldu.Googleda 2. sayfada çıktı.SEO için kurcaladım, SEO Yoast kurdum derken googleda anasayfa yerine siteden garip bir sayfa çıkıyor.Büyük ihtimalle sitemap.xml yüzünden de sıkıntıyı nerde arasam bilemedim.4-5 defa sitemapi değiştirdim, sildim tekrar yükledim olmadı.Hemende aktif olmuyor sanırım.Acaba sırayla bütün sayfaları mı indexlicek ki beklesem mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 İşin özeti yaptığım seo ayarları faydalı olduysa ne kadar sürede anlarım çünkü hala 2. sayfada değişiklik yok gibi ? Googleda aradığımda siteyi anasayfa yerine siteden abuk subuk bir sayfayı getirmesini nasıl düzeltirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 En geç 1 gün içinde. google webmaster a üye ol anlık güncellenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ibos naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bayadır balon görmüyordum. SEO iki ucu boklu değnek hiç belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar