EarS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Asphodel, 19 Ocak 2005 13:19 tarihinde demiş ki: said: EarS, 19 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki: monitörle alakası yok. var çok güzelde var. "bir de monitörün destekliyorsa 100HZ veya 85HZ ye getir, o da etkiler ya da kısaca Vsync i kapat." Vsync i kapamazsa monitör kaç hz de ise ona göre fps verir. çünkü sync tazeleme hızına göre kendini ayarlar. Kaç tane oyun böyle bilemem ama wow bildiğim kadarıyla böyle. alakasıda bu. EDİT: böyle trip atar tarzda bir yazım gibi gözüktü gözüme yazdıktan sonra öyle birşey yok :D yanlış anlaşılmasın. iyi de adam iç mekanlarda rahat oynuyormuş. dışarı çıkancı mı monitörün aklına geliyor hz e göre fps vermek.[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bence configden kaynaklanabilir bu sorun aç wow wtf dosyanı aç confiği notepadle orda eğer hem direct3d hem de open gl kullanıyosa wow birinden birini disable et... eğer config ayarlarından sora makina iice kötüleşirse çık oyundan config dosyasını sil sora oyuna yeniden gir serverdan direk yeni bi config dosyası çekiyosun o yüzden config ayarlarını değiştirmekten çekinme...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 walla wowu bilmem ama cs de vsync i kapamayınca 60 hz-60 fps oluo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar msjlarımın silinmesine alışık oldugumdan birazda mallıgımdan olsa gerek gene silindi sandım reply gelmeden bulamadım açtıgım forumu :) herkese teşekkürler yalnız bide işin şöle ilginç bi yönü var monitör philips 107e ve gayet memnunum artı monitörün bu yavaşlıga bi etkisi olucagını düşünmüyorum mesela half life2 yi 1024 768 de inanılmaz akıcı oynuyorum ve bütün son driverlarda yüklü bunun wowda açık alanlarda olmasına uyuz oluyorum yani kartta yada driverlarda bi sorun yok ama objektif bakarsam belkide yavaşlık diyemeyiz buna benim istedigim akıcılıkta oynıyamıyorum desek daha dogru olur ama alıştım yavaş yavaş ha bide us da oynuyorum belki zaman zaman olabilicek baglantısal bi yavaşlıkta olabilir neyse yardımcı olan herkese teşekkürler gl hf all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar