UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Motorsiklete benzeyen o aletle baya yol katettikten sonra Black Mesa diye biyere geldim bi kadınla amele bi tane herif karşıladı beni baya sevindiler beni görünce.Kadın bir iki kapıyı açtı daha sonra başka bir odaya geçtik orada kadın asansörü çağırdı ,kapı açılılıyo ben asansöre biniyorum fakat daha sonra kadın mal mal bana bakıyo asansörün düğmelerine basıyom hiç bişey olmuyo ne yapacağımı bi söylerseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en son save aldıın yerden tekrar başla ve kadın asansörü çağırdığında tam karşısında dur[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet olana kadar en son saveni dene aynısı bendede oldu oyun çok buglı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 :) Save almıştı. Load edince "Ai disabed" falan yazıyor erkanda. Consola gir ai_disabed 0 yazın. o zaman yaratıkların hafızası çalışır ve devam eder bölüme. :)[signature][hline]Tatil'deyim Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Engin2, 18 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: oyun çok buglı oyun çokmu bug li? sen orjinal alırsan o bugların hiçbiri olmaz merak etme lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 baktınız ki NPC hareket etmiyor , direk quick save&quick load yapın. düzeliyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya da konsola ai_disable 0 yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gene olmadı oyunu sil , yeniden kur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Quick save-Quick Load en kestirme yoldur hiç uğraşma başka şeylerle.Asansör önünde Quick save al sonra load et o kadar.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar