Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evet en sonunda maltpe carrefour acıldı.Daha bazı mağazalarının acılmasada bence cok gusel ve buyuk.Daha yenı dıye çok buyuk bı ılgı var bu nedenle cok yogun :( ve kalabalık.Ama ben gıttım baya gusel yapmıslar 8 sınema salonuna sahıp fakat suanda sınemalr acık deıl yakında acılcak maltepe ye geldıgınızde bı uğrayın derım.Bence hoş ve gusel Restaurant katında 1-2 dane fln bısıler acılcak.Fakat adidas ve nike ı goremedm.Fenerium var :( Reebok da acılmıs bı gıdın bakın derım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 21 Ocak 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkness123 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Evet bencede güzel bir yer fakat aşırı derecede kalabalık yeni açılması sebebiyle tabi 2 3 ay sonra ferahlar diye düşünüyorum gezilebilecek güzel bi alışveriş merkezi bencede bi gidilmeli. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 gzl bi yer gidip görmek lazim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 maltepe de carrefour açılacağını bilmiyordum bile..[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar