uncla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben EA'lığım ve bu üçüncü senem inşallah bu sene giricem üni'ye ancak sorun halen bölüme karar verememiş olmam tavsiye edebileceğiniz bölüm varmı bana[signature][hline]R+
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 isletme iktisat maliye vb.......[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende cok sevmesem de hukuk derim. zor olmasina zor ama en azindan is derdin olmayacak. ayrica iktisat isletme maliye nin yaptigi tüm i$lere hukukçular ba$vurdugunda daha öncelikli tercih ediliyor.[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki: "bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!"
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sabancıya gir kafa yorma bir iki sene daha :)
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sen neı ıstıosan onu sole bız ona gore yorum yapalım iletişim ve ya reklamcılık olmadı uluslar arası ilişkilerdi benm tercihim iletişim oldu ne mutlu bana:)
couper Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadasım ben bu sene anadolu ISLEtmeDeyım Gel HEP bıRLık GıderLım cıkarTma gIBın Olsun
Mave Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hangi böLümü seçeceğin değiL , mezun oLunca hangi işi yapabiLeceğin ve hangi işi yapmak istediğin önemLi BöLümünü bu iki kıstasa göre seçersen pişman oLmazsın Aksi taktirde hangi böLüme girersen gir keşke diyeceksin[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 işletme veya iktisat ama yapabilriim dersen sınıf öğretmenliği.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
uncla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 karar veremiyooorrrumm[signature][hline]R+
555 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tm okursam isteyeceğim bölüm psikoloji yada uluslararası hukuk olur heralde.yada direk hukuk.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Öne çıkan mesajlar