Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bölüm seçmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben EA'lığım ve bu üçüncü senem inşallah bu sene giricem üni'ye ancak sorun halen bölüme karar verememiş olmam tavsiye edebileceğiniz bölüm varmı bana[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
bende cok sevmesem de
hukuk derim.
zor olmasina zor ama en azindan is derdin olmayacak.
ayrica iktisat isletme maliye nin yaptigi tüm i$lere hukukçular ba$vurdugunda daha öncelikli tercih ediliyor.[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki:
"bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii
taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!"
Mesaj tarihi:
sen neı ıstıosan onu sole bız ona gore yorum yapalım iletişim ve ya reklamcılık olmadı uluslar arası ilişkilerdi benm tercihim iletişim oldu ne mutlu bana:)
Mesaj tarihi:
hangi böLümü seçeceğin değiL , mezun oLunca hangi işi yapabiLeceğin ve hangi işi yapmak istediğin önemLi
BöLümünü bu iki kıstasa göre seçersen pişman oLmazsın
Aksi taktirde hangi böLüme girersen gir keşke diyeceksin[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
işletme veya iktisat ama yapabilriim dersen sınıf öğretmenliği.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
tm okursam isteyeceğim bölüm psikoloji yada uluslararası hukuk olur heralde.yada direk hukuk.[signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

• Yeni Oluştur...