Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet swg arık öldü bunu anladım....(zorda olsa) ve yeni bir mmorpg ye başlamak istiyorum biraz bu oyunla ilgili bilgi verirseniz sevinirim... Edit: (oyunun tarzı,hikayesi warcraftla bağlantılımı?, pvp varmı, craft işleri falan swg deki gibimi, (jedi yok sanrm :P) ve bunun gibi oynanışı etkileyen şeyler felan ) anlamışsınızdır iişallah[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 21 Ocak 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gwindon tarafından 21 Ocak 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 daha acik sorular daha net cevaplar olabilir. ba$langic icin isteyebilicegin her$ey sanirsam yukardaki sabit postlarda olmali bir goz at istersen..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bi kere swg ile kıyaslanacak oyun degil..biri uzay cagında geciyo biri fantastik bi cagda geciyo..buna gore craft pvp kısacası oyunlara baglı olan hersey farklılık gosteriyo bende bole bi topic acmayı dusunmustum 2 ay once falan ama acınca yazılan hic bi bilginin beni tahmin etmeyecegini anladım..burda yazılacak hic bir bilgi senin wow sitelerinden kendin ogrenecegin bilgiler kadar etkili olamaz..bu arastırma isini yaparkende hic sıkılmazsın(bana gore) onu oku bunu oku ne gorursen oku 1-2 saat okuduktan sora betalarda oynamıs kadar olursun o derece yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tmm ozman zaten warcraft delisiyim sıkılmam heralde[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sıkılmana imkan yok. Tek problem oyunu alıp rahat rahat başlayabilmek :)[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar