LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 50 milyona: a)Scanner b)Printer c)Webcam d)Writer hangilerine yeter bu para? Hangilerini alabilirim?Hangisini alsam daha yararlı olur ?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Writer iyidir DVD writer almayi dusunmez misin? Ben gecen ay taksitle (10 ay boyunca 13.5ytl) aldim bir tane asus Veya printer cok faydali olabilir ama onun piyasasini bilmiyorum. En cok sorun cikartan, en cok nazlanan seydir benim deneyimlerimce printer. Senelerdir de printer kullanmadim ve 50 milyona saglam printer tavsiyesinde bulunamam. Ama vardir, arastirirsan fikir edinirsin mutlaka.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Neye ihtiyacın olacaksa onu al.Şöyle düşün 50 milyona alacağın ürün sana 50 milyonluk fayda verecek mi?Böyle bi durumda ben tez yazacak olsam Printer ı,arkadaşlarıma cd basacaksam ya da para kazanacaksam kopya cd den writerı tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: freeedom, 21 Ocak 2005 13:23 tarihinde demiş ki: scanner al bence mustek 1200 bende var ama worde atamıom doyaları ama ucuz bise iste Abby fine Reader ı yükle bilgisayarına yazıları scan edilen görüntüden word e geçirme olayı software den yapılır.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 writer iyidir 50 milyona. digerlerinden 50 milyona bişi alsan bişeye benzemez.+[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 cd-writer al[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar