Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] [Yemek] Kanaat Lokantası

tunch

Öne çıkan mesajlar

Bilmeyen çok azdır herhalde. tek kelimeyle muhteşem yemekler, sütlü tatlılar. özellikle ekmek kadayıfı ve keşkülünü tavsiye ederim. Yazın dondurması yiyip yiyebileceğiniz en güzel dondurma. Özellikle meyveli çeşitleri inanılmaz. Örneğin kayısılı dondurma sadece kayısı çıktığı zaman taze kayısılardan ve süt falan katılmadan yapılıyormuş.Vişne falanda aynen öle.

Yemeklerinin hepsi kendi cinsinde en iyisi diyebilirim. ama bazen yağı fazla gelebiliyor, e malum osmanlı mutfağı. İşkembe çorbasıda mükemmeldir. Bide girşteki ilk masalara oturursanız Fevzi abi servis yapar perşembe günleri hariç. iyide servis yapar. Tunçun selamı var diyin daha da iyi servis yapar :)

Afiyet olsun...[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

Benım dedem yaklaşık fi tarihinden beri Uskudarlı ama gelelim Kanaat lokantasına..;
Şimdi orası iidir hoştur ama mutfağı çok pistir genelde uskudardakı bır çok lokanta ole ama...
Bakın ben orda çok yedim dedemden bunu orenınce yemeyi bıraktım ama yemeklerı olsun tatlıları olsun guseldır mutfagına gelince bir durmak gerekiyor gerçi bır çok lokanta ole oldu ama napalım:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...