Daniel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Benim kasamın önünde usb girişi var iki tane arkasındada var ama arkasındakiler calısıyo öndeki usb girişi çalışmıyo neden olabilir acaba ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bnm kasanın onundede var 2 tane giriş bnm kilerde çalısmıyo çünkü o girişler anakarta baglı degil bunun farkındayım seninkilerde baglı degildir buyuk ihimalle bagla çalısır...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 nasıl bağlıycam yol gösterirmisin ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kasayı acacan boş kabloları uygun yere takacan :). ps: uygun yer = anakart manuelinde belirtilen pinler.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 anakartın kitapçığını okumadan iş yapma yakarsın anakartı sonra[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 arkaya giden usb girişlerindeki fişleri alıp öndekilere takacaksın abicim cok kolay ya biraz ugras.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla fistan okadar da basit değil ,çünkü herkes bu konuda tecrübeli değil ... daniel , öncelikle eğer yaptiğin işten 1 damla bile şüphen varsa bilen birini çağir yada bilen birine götür .. benim tavsiyem kasani açip tüm kablolari tektek takip edip yerlerine tektek bastirmandir (ön panelden gelen kablolari ) eğer ön panelden gelen ve ortalikta boş dolaşan kablo varsa , çoğunlukla anakart'in kitapçiğinda yazildiği gibi bir yerleşim ile ( sorun usbde olduğu için 10 adet pin olacak 5li iki sıra 1 i oynasa çalişmaz ) tektek dikkatlice yerleştir .. ama dediğim gibi şüphen varsa bilen birine danış , yada servise götür sonuçta servise vereceğin 10-15 dolar bişey PC'nin kendisinden değerli değil [ ha diyeceksin sen ne yaparsin , ben şu ana kadar sayisiz board , hdd , cdrom , floppy yaktim :) buda alternatif bi çözüm ][signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bide fişten çeksin ugrasırken elektrik çarpay mazallaa[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eheheheeeeeeeeeee .. evet en önemlisi fistanin dediği .. ben kaçkere yedim şoku ufak tefek (en kötüsünde odanin diğer ucunda buldum kendimi 5 dk sonra )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tamam arkadaşlar halletim sorunu teşekkür ederim anakarta bağlı değilmiş dediğiniz gibi yaptım[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Fistan, 21 Ocak 2005 01:34 tarihinde demiş ki: arkaya giden usb girişlerindeki fişleri alıp öndekilere takacaksın abicim cok kolay ya biraz ugras. yok abi hic degil ben ilk kasamda ugrasmistim 12 tanemi ne minicik kablo anakartta karinca duasi yazilari okuyup takmaya calisiyordum birde yazilar degisik yani kablonun uzerindeki yazmiyordu tahmin yoluyla takiyordum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar