Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 AHAHAHHAHAHA!(kopma seslerini kırptım:) ) AHAH ya bukadar ezik bişi olur ya hüeüheü bide site açmışlar delikanlı dragon turk aühahahaehae abi rezil bişi:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)[Bu mesaj Chemical tarafından 04 February 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chemical tarafından 04 February 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 site bu arada http://www.dragonturk.cjb.net/ forumda biri görmüş kenarda el işlemeli pentegram bunelan dedim baktım koptum ya:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 komik değil. Asosyalsin sen.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya abartılacak bir olayı yok tama şebek bir olay olmuş ama o kadar da gülünecek bir şey yok be anam[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Orjinal pentagram işte o , sen ne sandıydın yoksa[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya azıcık bartı var tanımlamada[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yahu nebliyim site açmışlar baktım forumda gördüm bi komiğime gitti el yapımı pentegram nedir ya tıkladım koptum gülemiyorum hatta boğazım acıdı bazılarına komik gelmiyo bazılarına geliyo bazı şeyler:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Sus. Asosyal.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 çocuk komik bulmuş paylaşmak istemiş işin içinde b,iraz abartı var o zamankonu dışına hiç bize komik gelen şeyleri açmayalım paylaşımcılık yapmayalım laf sokmak kolay tabi[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Olmaz komik gelmiş olamaz.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 komik gitmiş dimi[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Hayır gidemez.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 komik gelir biz buna "mizah çeşitliliği" diyoz[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ulan acc i bırakıp başka bi kişiliktemi gelsem? takmış bunnar bana ya napsak vuruyolar[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Chemicalin yazdıkları kesin salak şeylerdir.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 senin yazdıkların kesin salak şeylerdir(e sence öyle bence böyle)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzdolabi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Boccom un yazığı şeyler salak şeylerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Hepiniz çıldırmişsınız...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 o zaman Elcia'nınkiler![signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 O ne demek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya herkes diyor ya xx in yazdıkları salak şeylerdir , o anlamda söyledim , ama şaka olarak söyledim alınma , sataşma yok yani :)[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 :yapma: hmmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 imdak ! [signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bence bide kavga topii açalım böölece rahat rahat birbirimizi yeriz orda..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Valla süper olur hatta sticky yapılsım[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) [Bu mesaj zlorwf tarafından 04 February 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar