TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 unexpected can sıkıntısından öyle takılmalar. 4 kişi de olurmuş aslında. bide hm&brf'de hangi bosslar kesilir ki 5 kişiyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 mmo'da var böyle bir paylaşım. 5 kişi 9/10 brf normal kesmişler, yakında blackhand iner diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 oha. adamlar 5 steps aheadmiş. neyse ya zaten temporal yani maksat. tempo hadi eller havaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 temporal crystal o vakti harcamaya degecek bi sey degil yahu. enchanter karakterde 200 tane var benim, bi bok yaptıgım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Ben de enchanterım, temporal oldukça satıyorum. 20 tane tutuyorum elimde gerisi AH'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 o video hızıyla nasıl 4 dakika açıklama beklioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 oturdum izledim vidoeyu, sondaki gülüş nedir öyle ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Adam attığı başlıkla adamlara gönderme yapmış. Şair 'Ulan işşizler ne b*k yemeye yaptınız bi yararı mı oldu' demiş. Ama hala kristal farmlamakda ne var ya eyyyoooring diyenler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Sağol özetlediğin için anlamamıştı kimse iyi oldu şimdi taşlar yerine oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar