Neron Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 arkadaşlar pcye trojan girdi kaspersky kullanıyorum.Sürekli siliyor ama o sildigi dosya tekrar çıkıyor.Virüs'ü buldugu zaman delete var seçilmiş bir şekilde ok diyorum.Bu pcdeki virüs vs. silebilir mi yeterli mi ?[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Symantec kullanmanı öneririm ama silmeyle falan olmaz en temizi format bence.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bende o netteysem oluyor.Yani connectionu kapamadan trojan vs sildimmi siliniyor gozukuyor ama tekrar cıkıyor.Boyle ise baglantıyı keserek dene derim[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 trojene kaspersky bir şey yapmaz spybot search and destroy diye bir program var onu indir o halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yaw bıktım artık bu virüs trojan vs.Net'de dolaşılmıyor.Haftada birkez format atmak zorunda kalıyorum bu yüzden.[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert34 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi kaspersky kullanıyosan bu programı bırak .symantec i de yukleme bi girdiminmi cikmio virüsleri temizleyeceği yerde virüs sokuo pc ye bence simdi panda anti virüsü kullan fazla ii değil ama ise yarar[signature][hline]Hayatım beni Bulamazsan AnAhTar PaSpAs In altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 www.free-av.com burada sayılan tüm programlari denemiş biri olarak ufak tefek oluda boyundan büyük iş yapan bu programi öneririm[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar