felixxx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evde iki tane bilgisayarım var, birinde xp, diğerinde 98 kurulu.. xp'de arkadaş warez sitelerinde falan gezdi bi ara.. İyi tamam..Aama ne Google'da ne Yahoo da ne de hiçbi arama motorunda doğru dürüst arama yapamaz oldu xp. Google'da her ne aratırsam aratıyım, mesela "Airbus" diye aratsam karşıma binlerce sex sitesi linkleri çıkıyo.. her ne aratırsam aratayım her arama motoru sex sitesi linkleri verio sadece.. Ya bu nedir? Virüs mü? Ad,spy mı? Bu sorunun çözümü bilen veya aynı olayı yaşamış olanlarınız varmı?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 aynısı banada olmuştu direk format çektim. gecen senelerde bi daha olmuştu bu sefer aldırış etmedim fdisk elden gidio az daha zor kurtardım ama o yuzdende olmayabilir yinede sen sağlama al bi format at.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com:.. [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 başka bi çözümü olmalı[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 doğru diyo temizinden format at geçsin. yani onla uğraşılmaz. ama illa uraşcam diyorsan aç task manager i bak abuk subuk calısan exeler varmı userına ait onlari bul durdur sonra sil sonra explorer ın cookie lerini sil hatta explorer i bırak başka bi browser kullan. olmazsa format lazım demektir bide xp de başka bi user acıp ondan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 en temizi format ve bi daha o arkadasını eve sokmamak :P[signature][hline]Lathor Wyrm :) [Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 20 Ocak 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 spy ware ad aware gibi programlar mevcut onlarıda deniyebilirsin ama dediğim gibi en temizi format[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 güvenli kip ad-aware scan.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kasayıda arkadasinida al camdan at[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 temiz- topyekün çözümler üretmişsiniz yani[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Türk aklı ;) normalde ota boka format atılmaz, özellikle sistemciler için format atmak en son alternatiftir, sisteme format atılmadan önce sistem olabilecek her araç ile tamizlenmeye, sorunlar giderilmeye çalışılmalıdır. Bence virüs programını, spyware programını vs. güncelle ( yükle ) gerekli taralamarı yaptır, process'lerden sana abuk gelen, tanımadığın process'leri internette araştır, nelere ait olduklarını bul, alakasız olanları uçur.. Bu tarz işlemlerde pekçok müdahele yöntemi var ama emin olun format bunlardan en sonda geleni..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben format yerine 2. harddisk alır (2. el falan ucuza küçük bişi) ona windows yükler öbürünü format atmadan windowsunu siler dosyalarımı kullanırım mesela[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 2. el küçük ucuz birşey muhtemelen RPM olarak main harddiskinden daha yavaş olacaktır, bu da bilgisayarında gözle görülür bir performans kaybına neden olacaktır.[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya geçici tabi dosyalarını alıp virüsü sildikten sonra backupunu alırsın rahat zaten virüsler genelde windows ve o olaylara girdiği için filmlere mp3lere çok bulaşmaz bulaşsada siler yada 3kblik bişilere dönüştürür uyuz eder ki onun dönüşü yok formata başvurucan sora gene İşte backupunu aldıktan sora açarsın asıl harddisk olarak eskisini belirlersin direk format atmadan backup alarak mis gibi çalışır bilgisayarın yada direk 2. harddisk olarak tamir edebilirsin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben 10 aydır format atmadım desem bazılarının ağzı açık kalacaktır. 24 saat açık bilgiayar olmayan p2p programı yok . downloadlarım ne hardiskler eskitti yinede format atmadım yani. lovesan dan tut sassere kadarda girmeyen virüs kalmadı ehehe. ama azimle çalıştım hepsinden kurtardım. zırp pırt format atmayın. ad-aware son güncelleştirmeyi yapınca canavar gibi buluyor börtü böceği. oda olmadı spy sweeper falan alternatif bi sürü program var birinden biri halleder.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ee ben de 1 yıldır format atmadım ehoeho 1 yıl önce de bilgisayar değişmişti, ondan önceki 2 yıl içerisinde de format atmamıştım heohe dişediş, kanakan formatında girişiyorum virüslere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 valla işletim sistemi değiştirmeyeceksem bende pek format taraftarı diilim.de bazen hdd öyle bi hal alıyorki formattan başka çözüm kalmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert34 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oglum o tur sitelere girdin mi pc formatı hakeder google+sex=format[signature][hline]Hayatım beni Bulamazsan AnAhTar PaSpAs In altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar