Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google,Yahoo... hiçbiri Search yapamıyo

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Evde iki tane bilgisayarım var, birinde xp, diğerinde 98 kurulu.. xp'de arkadaş warez sitelerinde falan gezdi bi ara..
İyi tamam..Aama ne Google'da ne Yahoo da ne de hiçbi arama motorunda doğru dürüst arama yapamaz oldu xp. Google'da her ne aratırsam aratıyım, mesela "Airbus" diye aratsam karşıma binlerce sex sitesi linkleri çıkıyo.. her ne aratırsam aratayım her arama motoru sex sitesi linkleri verio sadece..

Ya bu nedir? Virüs mü? Ad,spy mı? Bu sorunun çözümü bilen veya aynı olayı yaşamış olanlarınız varmı?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı banada olmuştu direk format çektim. gecen senelerde bi daha olmuştu bu sefer aldırış etmedim fdisk elden gidio az daha zor kurtardım ama o yuzdende olmayabilir yinede sen sağlama al bi format at.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

..:www.hisaroyun.com:.. [ Moderator ]
Sosyal ağlarda paylaş

doğru diyo temizinden format at geçsin.
yani onla uğraşılmaz.

ama illa uraşcam diyorsan
aç task manager i bak abuk subuk calısan exeler varmı userına ait
onlari bul durdur sonra sil
sonra explorer ın cookie lerini sil
hatta explorer i bırak
başka bi browser kullan.
olmazsa format lazım demektir

bide
xp de başka bi user acıp ondan dene
Sosyal ağlarda paylaş

Türk aklı ;)

normalde ota boka format atılmaz, özellikle sistemciler için format atmak en son alternatiftir, sisteme format atılmadan önce sistem olabilecek her araç ile tamizlenmeye, sorunlar giderilmeye çalışılmalıdır.

Bence virüs programını, spyware programını vs. güncelle ( yükle ) gerekli taralamarı yaptır, process'lerden sana abuk gelen, tanımadığın process'leri internette araştır, nelere ait olduklarını bul, alakasız olanları uçur..

Bu tarz işlemlerde pekçok müdahele yöntemi var ama emin olun format bunlardan en sonda geleni..[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

2. el küçük ucuz birşey muhtemelen RPM olarak main harddiskinden daha yavaş olacaktır, bu da bilgisayarında gözle görülür bir performans kaybına neden olacaktır.[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

ya geçici tabi
dosyalarını alıp virüsü sildikten sonra backupunu alırsın rahat
zaten virüsler genelde windows ve o olaylara girdiği için filmlere mp3lere çok bulaşmaz
bulaşsada siler
yada 3kblik bişilere dönüştürür uyuz eder ki onun dönüşü yok formata başvurucan sora gene

İşte backupunu aldıktan sora açarsın asıl harddisk olarak eskisini belirlersin
direk format atmadan backup alarak mis gibi çalışır bilgisayarın
yada direk 2. harddisk olarak tamir edebilirsin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

ben 10 aydır format atmadım desem bazılarının ağzı açık kalacaktır. 24 saat açık bilgiayar olmayan p2p programı yok . downloadlarım ne hardiskler eskitti yinede format atmadım yani.
lovesan dan tut sassere kadarda girmeyen virüs kalmadı ehehe. ama azimle çalıştım hepsinden kurtardım. zırp pırt format atmayın. ad-aware son güncelleştirmeyi yapınca canavar gibi buluyor börtü böceği. oda olmadı spy sweeper falan alternatif bi sürü program var birinden biri halleder.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...