Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aracıma apörlö taktırıcam

chrome

Öne çıkan mesajlar

önümüzdeki 1 1,5 sene şu anki aracımı değiştirme şansım pek yok gibi görünüyor. aracım 2011 model peugeot 407. aracımda cd player var. audio cd yaptım bir sürü takıp takıp dinliyorum. 2. gün hoperlörleri patlattım. daha önceki hiç bir aracımda müzik sisteminde bir sıkıntı yaşamamıştım. şimdi iğrenç bir sese maruz kalıyorum. audiophile değilim. barzo da değilim. ikisinin arası durumdayım çok özel bir şeye ihtiyacım yok. bu iş nerede yapılır? ürünler nereden alınır? ne yeterlidir? nelere gerek var? hiç bir şey bilmiyorum abi. otomobil müzik sistemleri hakkında bilgim 0.
Sosyal ağlarda paylaş

bu 2 li takım
arabanın orjinal yuvaları 16cm'miş ön ve arka toplam 4 tane var
surround ses, akustiği peugeot'nun koydugu yerlerine takınca sağlamazsa baska araba alırsın
arabanın içinde 4 tane bundan olunca akustik falan filan anlamazsın zaten hikaye onlar 3m3 alanda sdasd
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane büyüklerden var. bir de kapı kenarlarında var küçük ve büyük.
onlar da patladı sesi çok açınca. onları da değiştirmem gerekiyor. o zaman bunlardan 4 takım almak gerekiyor anladığım kadarı ile.
peki montajı nasıl yapılıyor bunların?
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

4 tane büyüklerden var. bir de kapı kenarlarında var küçük ve büyük.
onlar da patladı sesi çok açınca. onları da değiştirmem gerekiyor. o zaman bunlardan 4 takım almak gerekiyor anladığım kadarı ile.
peki montajı nasıl yapılıyor bunların?

Küçük dediklerin tweeter. Tiz sesler için. Apörlörün yanında geliyor onlar da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...