chrome Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 önümüzdeki 1 1,5 sene şu anki aracımı değiştirme şansım pek yok gibi görünüyor. aracım 2011 model peugeot 407. aracımda cd player var. audio cd yaptım bir sürü takıp takıp dinliyorum. 2. gün hoperlörleri patlattım. daha önceki hiç bir aracımda müzik sisteminde bir sıkıntı yaşamamıştım. şimdi iğrenç bir sese maruz kalıyorum. audiophile değilim. barzo da değilim. ikisinin arası durumdayım çok özel bir şeye ihtiyacım yok. bu iş nerede yapılır? ürünler nereden alınır? ne yeterlidir? nelere gerek var? hiç bir şey bilmiyorum abi. otomobil müzik sistemleri hakkında bilgim 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 hoparlör taktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1N2_wlij0cw 1:19 sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bundan al http://www.youtube.com/watch?v=b0Oq1jbzDKU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 zilyon tane secenek var bütçene göre 407 ye 16cm olanlardan alacaksın http://www.hepsiburada.com/liste/alpine-spr-60c-16cm-komponent-2-yollu-330w-hoparlor-110-watt-rms/productDetails.aspx?productId=otalpspr-60c&categoryId=26090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 abi bu linkteki gayet bütçeme uygun. peki bu bir sürü yerinde var hepsi için mi? yani araç araç uyumlu mu yoksa tane tane mi takılıyor? ses akustiği surround falan nasıl sağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bu 2 li takım arabanın orjinal yuvaları 16cm'miş ön ve arka toplam 4 tane var surround ses, akustiği peugeot'nun koydugu yerlerine takınca sağlamazsa baska araba alırsın arabanın içinde 4 tane bundan olunca akustik falan filan anlamazsın zaten hikaye onlar 3m3 alanda sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 taktıracağın yer her bilgiyi verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 4 tane büyüklerden var. bir de kapı kenarlarında var küçük ve büyük. onlar da patladı sesi çok açınca. onları da değiştirmem gerekiyor. o zaman bunlardan 4 takım almak gerekiyor anladığım kadarı ile. peki montajı nasıl yapılıyor bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 oto aksesuar, oto alarm takan yerler var orda taktırırsın 2 saatte falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kablo çekiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 izmirde önerebileceğiniz yer varsa gideyim pazar günü ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 aracında bunu çalmanı önere bilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 karışık cd yaptım onu çalıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Fistan said: oto aksesuar, oto alarm takan yerler var orda taktırırsın 2 saatte falan abi bir de lamba gibi bişi bilmeden gitmek istemiyorum öyle yerlere de. çok fena kazıklıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 chrome said: 4 tane büyüklerden var. bir de kapı kenarlarında var küçük ve büyük. onlar da patladı sesi çok açınca. onları da değiştirmem gerekiyor. o zaman bunlardan 4 takım almak gerekiyor anladığım kadarı ile. peki montajı nasıl yapılıyor bunların? Küçük dediklerin tweeter. Tiz sesler için. Apörlörün yanında geliyor onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 chrome said: Fistan said: oto aksesuar, oto alarm takan yerler var orda taktırırsın 2 saatte falan abi bir de lamba gibi bişi bilmeden gitmek istemiyorum öyle yerlere de. çok fena kazıklıyorlar. :) çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bu topic e feder gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 KehKeh said: bu topic e feder gider Kesinlikle. Tam arabada çalmalık parça. Arkadaşlarla okuldan yemeğe giderken kesin çalıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 :)-D takip soundcloud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 soundcloud a bir ben mi giremiyorum ya kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 :) facebook varsa rahat girersin yoksa birazcık uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 zhu ya geçiş yapabilirsiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Zhu - Faded da güzel ama arabada öyle her an çalmalık değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar