Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende Anemi var, şifa arıyorum,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dalak yemeyi tavsiye ederler[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
said:
felixxx, 20 Ocak 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Günde aldğım toplam 7 ilaç ile vücut dengelerim alt-üst durumda.. Son 6 aydır bende Anemi (Kansızlık) problemi de başladı.. Konuyu uzatmıyorum, vücutta kan yapan besinler nelerdir? Benim bildiklerim, pekmez,ıspanak,siyah üzüm şimdilik.
Derin bilgilerinize güveniyorum,
üzüm.En çok kan yapan besinlerden birisi.[signature][hline]Beni update edin !
Bir zamanlar yaşardık...
Exile UO Player
UO is here
Mesaj tarihi:
al biyoloji kitaplarını oku valla geçmiş olsun diyecem ama geçer mi ki[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok abi kırmızı şarap kan yapmaaaaaaz. isterseniz kanıtlarıyla yazayım burada yok böyle birşey gidin doktorunuza sorun.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok ya durumum o kadar kötü değil, öyle gözaltlarım morarır,rengim atar filan öyle bi sorunum yok..

Son 3-4 aydır biras gelişme katettim zaten:
Her sabah:
Kalkınca Baya bi Kuru siyah üzüm
Sofrada 250 Ml Süt
Sütün içine 1 Çorba kaşığı pekmez
bi de Yumurta yiyorum...
Arkadaşlarım ve ailem olum yüzüne renk geldi, neydi o geçen aylar gözlerin kayıktı diolar.Gözlerim şimdi fer, canlı yani[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 21 Ocak 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
yok abi kırmızı şarap kan yapmaaaaaaz. isterseniz kanıtlarıyla yazayım burada yok böyle birşey gidin doktorunuza sorun.

röah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
  • Yeni Oluştur...