Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnFerNaL

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Blackrock Spire dan warlock NPC lerden grimore infernal adinda bi book lootlaniyor bu sana infernal summon etmeyi ogretiyor sonra sanirim infernal stone kullanarak summon ediyorsun ama cok detayli bilmiyorum. Kesin calisiyormu calismiyormu pek bilgim yok daha loot lamak nasip olmadi :) zaten rare bi drop ayrica ritual of doom diye bi olayda var ama nasil var nerden ediliniyo onun hakkindada bilgi yok kaldirildimi bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

İnfernal hala oyunda, brs'de scarshield warlocklardan %3 drop ihtimali var.

Ritual of Doom'da oyunda ama şu ana kadar kimse bulamadı. Sadece blizzardın bi beta patch inde "ritual of doom added" diyor. Blasted lands daki dark portal da aynı patch ile eklendiği için ordaki mob lardan düştüğünü tahmin ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şey dostlar çok alakasız olacak da. Ben biraz sıradışı bir vendorda Ankh, rune of teleportation, Infernal Stone falan cart curt böyle şeyler buldum bunlar neye yarar. W3'deki gibi olmadıkları kesin de... Yani bir çeşit malzeme falan mıdır?[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

onlar buyuler icin reagent. Bazi buyuler reagent istiyor, teleport ve portal gibi.

Bu arada infernal dogru hatirliyorsam summon ettikten sonra kontrol etmesi COK buyuk bir sansa bagli. Siz summon ettikten sonra bir anda herkese de saldirabiliyor.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

sole oluyor bi SS de gormustum yanilmiyorsam group la summon ediliyor. Enslave etmen gerekiyor infernal i cagirdiktan sonra enslave in max 5dk suresi var ama bu illa ilk seferde 5dk elinde kalacak demek degil enslave ettikten 1sn sonrada slave den cikip saldirabilir ilk summon edene saldiriyor. her enslave 1 soulshard kullaniyor ayni demon uzerinde enslave denedikce kontrolunde kalma suresi kisaliyor vs. acikcasi pvp de pek kullanisli degil zaten zor bir drop warlock larla ilgili guzel degisiklikler yapicaklar deniyor bakalim neler olacak merak ediyorum ama acikcasi oynamasi cok zevkli binbir cesit olayiniz var cesitli petleriniz var buyuleriniz var vs vs. pvp de cok etkili ben zevkle oynuyorum :) bide infernal imi alabilsem heh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odium, 20 Ocak 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
İnfernal hala oyunda, brs'de scarshield warlocklardan %3 drop ihtimali var.

Ritual of Doom'da oyunda ama şu ana kadar kimse bulamadı. Sadece blizzardın bi beta patch inde "ritual of doom added" diyor. Blasted lands daki dark portal da aynı patch ile eklendiği için ordaki mob lardan düştüğünü tahmin ediliyor.

dark portal in orda bi bolge var ismini unuttum blasted lands icinde felguard lar var lvl61 elite bi gidiyim dedim bi ara enslave edip orda 1 2 elite oldureyim dedim ilk critical i 2200 sonra 1100 dmg vurdu :). ora ile ilgili bi quest varmi bilmiyorum ama iceri girip bakmakta istiyorum gelecek olan bi instance icin yeni mekanmidir nedir bilgim yok oradan loot laniyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadari ile 15 saniye senin emrinde onun haricinde yokolana kadar var
5 dakkada bir enslave demon yapman lazim her yapisinda elinde patlama olasiligi artar
demona ters buyler yaparsanda kontrolden cikar.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

infernal asiri guclu olmakla beraber atmasi 45 silver ve kontolu son derece zor.
asil olay doomda
summon etmek icin 5 warlock gerekiyor ama infernala kiyasla bir kac kat guclu olsa grup avaslarinda cok buyuk katliamlara yol acabilir.

zaten bir curse u var warlockun -dot-eger onun damage siyle olurse yaratik ufak bir ihtimal doomguard summon oluyor aliyorsun kontolune hemen seni gebertmeden ve questini bitiriyorsun hehe.

doomguardi summon ettikten sonra 15saniyelik kontol sureside yok 5warlocktan sag kalan biri kontol altina alacak artik.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...