BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaslar warlock inferno yaratması bildigim kadaryıla kaldırıldı tekrar konma ihtimali varmı acba sırıf onuun icin warloc kol unurudu :([signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kaldirildi mi? Benim en son sadece ic mekanlarda yaratilamayacagi soylendi ondan haberim var ama?[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 baktım skillerine goremedim ondan kadlırıldı ddim bilmiyorum yoksa duruyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Blackrock Spire dan warlock NPC lerden grimore infernal adinda bi book lootlaniyor bu sana infernal summon etmeyi ogretiyor sonra sanirim infernal stone kullanarak summon ediyorsun ama cok detayli bilmiyorum. Kesin calisiyormu calismiyormu pek bilgim yok daha loot lamak nasip olmadi :) zaten rare bi drop ayrica ritual of doom diye bi olayda var ama nasil var nerden ediliniyo onun hakkindada bilgi yok kaldirildimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 İnfernal hala oyunda, brs'de scarshield warlocklardan %3 drop ihtimali var. Ritual of Doom'da oyunda ama şu ana kadar kimse bulamadı. Sadece blizzardın bi beta patch inde "ritual of doom added" diyor. Blasted lands daki dark portal da aynı patch ile eklendiği için ordaki mob lardan düştüğünü tahmin ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 İnfernal ın kaldırılma gibi bi olayı olacağını sanmıyordum zaten. Bkz İntroda warlock nede güzel summon ediyor :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 http://wowvault.ign.com/View.php?view=Skills.List burda warlock skillerine bakkıyorum goremedim yok ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 warlock buyulerine bakarken infernal buyusunde aynen sole yazıyodu İnfernal(loot) burdan anladıgım kadarıyla lootlanacak bi buyu ole kolay cıkacagınıda sanmıyorum belki bi quest sonunda veriliyodur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 peki bu infernal çıkınca belirli bir süreliğine mi çıkıyor yoksa ölene kadar mı ,birde canı azalınca healla canını arttırılabiliyor mu?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Şey dostlar çok alakasız olacak da. Ben biraz sıradışı bir vendorda Ankh, rune of teleportation, Infernal Stone falan cart curt böyle şeyler buldum bunlar neye yarar. W3'deki gibi olmadıkları kesin de... Yani bir çeşit malzeme falan mıdır?[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 onlar buyuler icin reagent. Bazi buyuler reagent istiyor, teleport ve portal gibi. Bu arada infernal dogru hatirliyorsam summon ettikten sonra kontrol etmesi COK buyuk bir sansa bagli. Siz summon ettikten sonra bir anda herkese de saldirabiliyor.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lol o zaman atıcan hemen kacıcan hahaha ne olur olmaz[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sole oluyor bi SS de gormustum yanilmiyorsam group la summon ediliyor. Enslave etmen gerekiyor infernal i cagirdiktan sonra enslave in max 5dk suresi var ama bu illa ilk seferde 5dk elinde kalacak demek degil enslave ettikten 1sn sonrada slave den cikip saldirabilir ilk summon edene saldiriyor. her enslave 1 soulshard kullaniyor ayni demon uzerinde enslave denedikce kontrolunde kalma suresi kisaliyor vs. acikcasi pvp de pek kullanisli degil zaten zor bir drop warlock larla ilgili guzel degisiklikler yapicaklar deniyor bakalim neler olacak merak ediyorum ama acikcasi oynamasi cok zevkli binbir cesit olayiniz var cesitli petleriniz var buyuleriniz var vs vs. pvp de cok etkili ben zevkle oynuyorum :) bide infernal imi alabilsem heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: odium, 20 Ocak 2005 20:45 tarihinde demiş ki: İnfernal hala oyunda, brs'de scarshield warlocklardan %3 drop ihtimali var. Ritual of Doom'da oyunda ama şu ana kadar kimse bulamadı. Sadece blizzardın bi beta patch inde "ritual of doom added" diyor. Blasted lands daki dark portal da aynı patch ile eklendiği için ordaki mob lardan düştüğünü tahmin ediliyor. dark portal in orda bi bolge var ismini unuttum blasted lands icinde felguard lar var lvl61 elite bi gidiyim dedim bi ara enslave edip orda 1 2 elite oldureyim dedim ilk critical i 2200 sonra 1100 dmg vurdu :). ora ile ilgili bi quest varmi bilmiyorum ama iceri girip bakmakta istiyorum gelecek olan bi instance icin yeni mekanmidir nedir bilgim yok oradan loot laniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Engin2, 20 Ocak 2005 21:51 tarihinde demiş ki: peki bu infernal çıkınca belirli bir süreliğine mi çıkıyor yoksa ölene kadar mı ,birde canı azalınca healla canını arttırılabiliyor mu? bilen var mı?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bildigim kadari ile 15 saniye senin emrinde onun haricinde yokolana kadar var 5 dakkada bir enslave demon yapman lazim her yapisinda elinde patlama olasiligi artar demona ters buyler yaparsanda kontrolden cikar.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya zamanlı olsun yoksa çok rehin alır paso heal çekerler filan olmaz dread lordun wc de cıkardıgını infernal formatında olsun zamanlı 5-10dk yada 1 saat gibi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 infernale bak ya, resmen warlockun ba$ina bela..cikarsan bi dert cikarmasan bi dert :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu infernal olayını iyi düşünmüşler. Afferim blizzarda :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 en iyisi nerde bir topluluk görsen adamların başına atıp aradan sıvışıcaksın[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Engin2, 21 Ocak 2005 01:15 tarihinde demiş ki: en iyisi nerde bir topluluk görsen adamların başına atıp aradan sıvışıcaksın en dogrusu[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 infernal asiri guclu olmakla beraber atmasi 45 silver ve kontolu son derece zor. asil olay doomda summon etmek icin 5 warlock gerekiyor ama infernala kiyasla bir kac kat guclu olsa grup avaslarinda cok buyuk katliamlara yol acabilir. zaten bir curse u var warlockun -dot-eger onun damage siyle olurse yaratik ufak bir ihtimal doomguard summon oluyor aliyorsun kontolune hemen seni gebertmeden ve questini bitiriyorsun hehe. doomguardi summon ettikten sonra 15saniyelik kontol sureside yok 5warlocktan sag kalan biri kontol altina alacak artik.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ritual of Doom için 5 warlock değil, 1 warlock+ 4 kişi kişi gerekiyor. [Bu mesaj odium tarafından 21 Ocak 2005 06:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar