HardMann Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Eheh şansa bak benımde 2 gün önce mönütorum patladı...Bugun yada yarın yenisini alcam ozaman umarım bende HM den bitane kesme şerefine erecem :D Şuan kafeden yazıyorum maalesef... [Bu mesaj HardMann tarafından 18 Ocak 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 manatox, sen monitörüm patladı yazarken oyunda party deki herkes sana nasılsa görmüyorsun diye saydırdı :b haberin olsun hehe[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ehueh doğrudur valla.Görüntü gitti ama ses açıktı ordaki gülmeleri duydum en azından.Neyse 1-2 gün sonra tekrar girecem sonra duellerde öcümü alırım eğer kasıpta aşmış char lar yaratmazsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Dün ben, Manatox, ve Granis Barrens'e doğru gidiyoduk.. Giderken HM üyeleriyle karşılaştık. Granis'in ss'leri iyi çıktığı için onları koyuyorum.[signature][hline]Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abi bana yaptığınız bu işkenceleri Oyunda ödetecem size GELMEDİ WOW :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bari screenlerinizi koymasaydiniz :). karsinizdakiler hem sizden sayica az hemen lvl olrak cok daha düsük.yuh[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sayıca az olan bizdik 3 kişi gittik sadece. başka horde lar da vardı arkada..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 20 Ocak 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 xrex yuh deme simdi arkadaslar ezilmis :P diyecek bisi yok sslere bakarak ASR olarak söyle bisi yapiyoruz sekil 1A --> :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 skro sendemı allysın olm gozukme gozume hain neyse ben yokum ki olsa böle olmazdı 2 kişilik oynuyorum :PPPPPPPPPPP[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hehe sen olsaydin sende kesin kesilmistin ama neyse retailde artik ezilmek icin sabret biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bi neferi daha yitirdik aramızdan skroce çok ayıp ettin doomguards günlerinden sonra valla :) arazide yakalamıyim çok doluyum löl[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Artik kim arkandan 3 puan alirsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eh simdilik izlemekle yetiniyoruz fakat retailde benden kacının HM üyeleri! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 skro ally olma abi gel horde işte bırak homo ırkları edit:aha biri daha ally oldu bu ne böle [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 20 Ocak 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ally oldu ne demek zaten allydım ben basından beri =) edit:o "homo ırk" kısmını biraz daha acarmısın?simdi gördümde onu ;) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 21 Ocak 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 muahaha boşver salla homospiens işte daha :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 lind korede oynarken orc tu saci arkadan uzun at kurugumu yapmis nedir böyle bi acayi yürüyodu yani fatih yürek halt etmis yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar