Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow'da Takım.

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

said:
Delidumrul, 20 Ocak 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
said:
Bloodscalp, 20 Ocak 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
2 mage 1 priest aoe deli gibi xp

denedik moblar tecavuz ediyor.anca berki 31/20 cold arcane olabilir o sekilde ama 2 tane 60 lvl mage bulamadigimiz icin. 30 civarlari moblar direk tecavuz ediyor

denemedim ama çok kişiden biliyorum ki inanilmaz xp veriyor...Improved Arcane Explosion 5/5 e mana shirld talent'i 2/2 yapıp yeti vs gibi moblarin orda shield attiktan aoe spam gerçekten iyi hızlı ve iyi xp..Hatta bazı mageler tek başına veya 2 mage priestsiz yaptı gördüm...
Sosyal ağlarda paylaş

group ta herkez ne yaptigini bilir arkadaslarinin hareketlerini tahmin ederse zaten kim oldugu pek onemli degil. Instance larda iyi bi warrior in olmasi yetiyo yeterki agro u ustunde tutabilsin onun disinda rogue iyi dmg veriyor shaman kritik yerlerde heal ve tank vazifesi goruyo bazi yerlerde totem leri onem kazaniyo vs. Diger class lari zaten solemeye gerek yok priest olmazsa olmaz mage dmg dealer bakimindan en iyisi. Onun disinda warlock a gelince instance larda imp ve succubus un onemi fazla. Boss larda ve zor olen moblarda dot lari cok faydali oluyor soulstone u olmasi zaten sizi cok buyuk bir yukten kurtariyor kritik durumlarda instance lara bastan baslamanizi engelliyor. lvl60 da 1200 heal eden healthstone u varki instant heal oldugunu dusunurseniz mukemmel. Onun disinda suan yanlis hatirlamiyorsam benim imp im +59 stamina veriyoryada 60 in biraz daha ustu +800 hp gibi birsey. min i kolay bitmesine ragmen im in kritikleri 170 e kadar cikiyor normalde 100-120 arasi dmg vuruyor hizi gayet makul. Succubus un seduce ozelligi cok iyi devamli 15sn sorunsuz bir CC sagliyor humanoid ler acisindan. imp den daha fazla dmg i var. PvP de group icin imp cok iyi oluyor fireshield dmg ve stamina buff bakimindan onun disinda curse leri kuvvetli. Tahminim soulshard olayina developer lar bi guzellik getirecekler ozaman daha iyi olacak cunku birkac buyumuz soulshard istiyor ve genelde pvp de elinizde shard bulunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamdır,şöyle birşey çıkarttım oraya böyle bi grup kuracaz inşallah :)
Rouge + Mage + Druid veya(Priest) + Hunter + Pala veya Warrior

Hala Druid mi ? Priest mi?

Pala Mı ? Warrior mu ? karar veremedik bu konuda yardımcı olurmusnuz Druid olursa şu avantajı şu dezavantajı

pala olursa şöyle warrior olursa böyle gibi?

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 20 Ocak 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paladin heal atabilir res edebilir warrordan daha dayanıklıdır . Agroyu rahatlıkla üstünde tutabilir . Paladinin buffları vardır auraları vardır paladin kısaca aranan adamadır hatta 5 paladinden olşan bir grup durdurulamaz olur 5 farklı aura herkes de heal ve plate mail herkes de stun kim karşı durabilir ki böyle bir gruba karşı .
Ps hepsinin tüm buffları aldıgnı unutmayalım .
Sosyal ağlarda paylaş

gruptakiler adam olsun bide kimin tank kimin healer oldugunu bilsinler yeter onun dısında classın pekde onemi yok.
warrior dururken shamanın im uber with mail armor yehaa diyip butun instancei aggrolarsa sen orda savasırken arkada loot yaparsa yada işine yaramayan itema roll atarsa falan fıstık işte bu tip adamlar olmasın yeter
kore betadakıler kımden bahsettıgımı cok ıyı bılıyor dimi :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 20 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
5 warriordan maymun olur sadece.

Ciddi değildim ya sadece bir tank warriorun kibirinin bir parçası :)[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...