senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 40 derece altindaki suya girmem ben dus dedigin kaynar suda olcak haslanacaksin, etraf buhar olcak tatli su baligi gibi soguk dus ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Yalniz buhar odasi efsane oluyomus ya cigerlerim acildi resmen iceri girdigimde uzun zamandir nefes almiyomusum ilk defa orda nefes almaya baslamisim gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Antrenman sonrası sıcak duş alırsam uyku bastırıyor, soğuk alırsam dinçleşiyorum garip şekilde. iskandinavlar sauna sonrası buz gibi göle atlama ritüelini yüzyıllardır yapıyorlar. Senden benden daha sağlıklılar valla. Hele izlanda finlandiyada weightlifting powerlifting kültürü çok gelişmiş. Şöyle güzel bi idman atıp üstüne nehire göle falan giricen ya da karda debelenicen, bünyeye şok etkisi misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 moriarty said: bi saniye sabunumu düşürdüm sanırım. sabun düşürme değil o senin niyetin farklı aranıyon sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ay bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Spordan sonra bir tur saunaya girip soğuk duş alman gerek. 2-3 tur girme çünkü mineral kaybedersin. Öyle yapacaksan onun ayrı "sauna günü" olması gerek. Ben önceden öyle yapıyordum şimdi ağırlık çalışmıyorum arada spora gidiyorum geyiğine fakat saunalar ve buhar odaları çok pis genelde ve iyi temizlenmiyor hiç bir salonda özellikle jakuziler ve havuzlar acayip pis bunları da göz önünde bulundur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 spordan sonra sauna, ya da genel olarak rahatlamak için =) http://www.youtube.com/watch?v=eW7QtJQRjFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 monoscope said: Yalniz buhar odasi efsane oluyomus ya cigerlerim acildi resmen iceri girdigimde uzun zamandir nefes almiyomusum ilk defa orda nefes almaya baslamisim gibi geldi ya sen beni dinle kafan raad olsun. elma da moriarty de tırt beyler siz beni dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar