Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski konulara mesaj atmak

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yapmayın şunu
yeter
bokunu çıkardınız afedersiniz
bütün eski konuları muhabbet devam edermiş gibi yüzeye çıkarıyorsunuz bütün espirisi kaçıyor

yapmayın artık

sebebi varsa mesela tshirt konusuna mesaj atmışlar yattımı bu tamamen diye bu mantıklı
ama gidip alakasız geyik konulara resimleri bile siilinmiş konuları uplamak saçmalık

yapmayın ya[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

tshort konusunu ben hortlattım çünkü merak ettim. ama o günlerde yaşanan bi muhabbet topicini sanki bugnde gülünecekmiş gibi çıkarıyolar ortaya bende gıcıgım bu tiplere.
yapmayın yeter. yapanı şikayet ederim ha![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela
tshirt konusu
nekadar mantıklı bir uplama
önemli bir olay merak etmiş fistan
gitmiş yeni açmak yerine uplamış

Ama 2 yıl önce yapılmış
bütün resimler silinmiş bazı mesajlar yokken
adam gelip "hee hee nekadar komikmiş" diye 2 yıllık şeyi uplaması saçmalık
gereği yok
daha önce açılmış bir olaya mesaj atmak da zorunlu dil
mesela hede hödö flashını 20 defa atıldıysa bu flashı her internette gören topici arayıp bulup defalarca uplamak yerine "aa önceden açmışlar" diyip kapamalı

Ha önceden tartışılmış mesela 2 bilgisayarı birbirine bağlama topici diyelim
adam aramış inanmış bulmuş
ama resimleri yok soru soracak
sormak için topici uplaması mantıklı yani

Mesela FAK YU ALL AREA MASTIRZ topicini 100 defa uplamak mantıksız hatta saçmasapan bişi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

katıldım sana. bayağı zaman geçti üzerinden bir seferinde canım çok sıkkınken yapmıştım zaten onun için özür diledim patiden ama ben de sevmiyorum bu tür davranışları.

Aslında bir konu açsak, orada herkes forumda yapılmasından hoşlanmadığı davranışları yazsa, ama tartışmadan, sadece öneri şeklinde yazsa, orası hem bir arşiv, hem bir sonradan gösterilecek kanıt olurdu. He ben açmam öyle bir konu ama açarsanız tuzumu atarım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 21 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
son atılan mesajın üzerinden belli bir (bayağı bir) süre geçmesi halinde o konuya atılacak mesajların onay alarak gönderilmesi nasıl olur?

bende buna benzer birşey düşünüyorum
mesajı atınca moderatorlardan onay beklesin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

o uplamar sanırım "paticik efsane topicleri" yüzüden oluyor. insanlar görmediği bikonuyu görünce veya yeni üye olduğu için hiç gözüne çarpmamış çok eski konuları görünce mesaj atıyolar. bilinçli olmayanlarıda vardır kanımca[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...