Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yapmayın şunu yeter bokunu çıkardınız afedersiniz bütün eski konuları muhabbet devam edermiş gibi yüzeye çıkarıyorsunuz bütün espirisi kaçıyor yapmayın artık sebebi varsa mesela tshirt konusuna mesaj atmışlar yattımı bu tamamen diye bu mantıklı ama gidip alakasız geyik konulara resimleri bile siilinmiş konuları uplamak saçmalık yapmayın ya[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 +1[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 +3[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 :tup: delirttiler benide..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 adam aramaya inanmış aramış :) sonra da aramaya inan diye ahkam kesersiniz ama[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tshort konusunu ben hortlattım çünkü merak ettim. ama o günlerde yaşanan bi muhabbet topicini sanki bugnde gülünecekmiş gibi çıkarıyolar ortaya bende gıcıgım bu tiplere. yapmayın yeter. yapanı şikayet ederim ha![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya mesela tshirt konusu nekadar mantıklı bir uplama önemli bir olay merak etmiş fistan gitmiş yeni açmak yerine uplamış Ama 2 yıl önce yapılmış bütün resimler silinmiş bazı mesajlar yokken adam gelip "hee hee nekadar komikmiş" diye 2 yıllık şeyi uplaması saçmalık gereği yok daha önce açılmış bir olaya mesaj atmak da zorunlu dil mesela hede hödö flashını 20 defa atıldıysa bu flashı her internette gören topici arayıp bulup defalarca uplamak yerine "aa önceden açmışlar" diyip kapamalı Ha önceden tartışılmış mesela 2 bilgisayarı birbirine bağlama topici diyelim adam aramış inanmış bulmuş ama resimleri yok soru soracak sormak için topici uplaması mantıklı yani Mesela FAK YU ALL AREA MASTIRZ topicini 100 defa uplamak mantıksız hatta saçmasapan bişi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Katılıyorum Chemical, çok haklısın. Geçmişti olmuş bitmiş şeyleri su üstüne neden çıkarıyorum ki? Bence de mantıksız..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bende aynı şeyi yaptım 4 yıl önce açmış olan konuyu uplamışlar bende bir daha upladım ama sonra dier şeylerinde upladığı görünce pişman oldum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu acaba eski bi topicmiydi ? kuskuya dustum simdi[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 katıldım sana. bayağı zaman geçti üzerinden bir seferinde canım çok sıkkınken yapmıştım zaten onun için özür diledim patiden ama ben de sevmiyorum bu tür davranışları. Aslında bir konu açsak, orada herkes forumda yapılmasından hoşlanmadığı davranışları yazsa, ama tartışmadan, sadece öneri şeklinde yazsa, orası hem bir arşiv, hem bir sonradan gösterilecek kanıt olurdu. He ben açmam öyle bir konu ama açarsanız tuzumu atarım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Da Real Paticik History dekilerin çoğu uplanacak mesela,kitlenseler olmaz mı?[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 olmaz açana ayıp olur. ciddiyim.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 aslında belli sureden sonra msjlar silinse :D.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o olmaz tarihimiz silinir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 son atılan mesajın üzerinden belli bir (bayağı bir) süre geçmesi halinde o konuya atılacak mesajların onay alarak gönderilmesi nasıl olur?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 manevi hatırası olan topiklerin kitlenmesine ssebep oluyorsunuz :yapma::yapma::yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: -DoruK-, 21 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki: son atılan mesajın üzerinden belli bir (bayağı bir) süre geçmesi halinde o konuya atılacak mesajların onay alarak gönderilmesi nasıl olur? bende buna benzer birşey düşünüyorum mesajı atınca moderatorlardan onay beklesin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 moderatörler kanser olur :D[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bizene madem modlar kanser de olsunlar :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ölü sevici bunların hepsi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 modluk zor iştir yapsınlar derim ben....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o uplamar sanırım "paticik efsane topicleri" yüzüden oluyor. insanlar görmediği bikonuyu görünce veya yeni üye olduğu için hiç gözüne çarpmamış çok eski konuları görünce mesaj atıyolar. bilinçli olmayanlarıda vardır kanımca[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yenisini açın eskisine atmayalım alla alllaah :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Kitlemek veya mod insiyatifine bırakmak güzel çözümler değil o topic en başındaki yazının altına not diye uplamayınız diye bir not düşülmesi en maküllü veya 2.sine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar