Wolas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Pati tayfası olarak bir daga kaçamak yapalımmı bir ara hem tanışırız hem kayarız falan tur u ben ayarlarım talep olursa[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 vardi zaten boyle bi proje ocak ayi icin kamp mamp ama sanmiyorum gerceklesebilecegini boyle birseyin anca mavcut duzenlenen organizasyonlara toplu bi sekilde katılım ile olabilir unilife unigroup falan su aralar cok var organizasyon[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kanp falan olmaz zaten ayılarla çifleşmeye hiç niyetim yok hep birlikte otobuse doluşup gidicezbir tur un güvencesi ile.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar