Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bir kaç dostum second edition cthulhu oynat diye tutturdular bunun kurallarını anlatan bırsey bulamadım bana yardımcı olurmusunuz Google dıyenın kafasına sıkarım sımdıden pesın pesın soyleyım ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 cthulhu nun frp si ile ilgili bir şeyler okumuştum galiba frp&magic te ama biraz sallayarak yapıolardı die hatırlıorum isin zor walla[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Öncelikle nerde oturduğunu söyle ona göre sana kitabı verip veremiyeceğime karar vereyim. Hiç bilmiyorsan cthulhu yu işin zor değil çok zor çünkü diğer oyunların aksine fazlası ile gm in rp sindeki üstünlüğe bakan bir oyun, rp den kuşkun olmasın diyorsan 2 arkalı önlü sayfadan oluçan mütevazi bir karakter kağıt ı var :) Oyundaki pisikolojik hastalıkların ve yaratıkların genelini ezberlemelisinki oyunun zevki çıksın kitabın fotokopisini çektirelim ama sakın oynatıcam deme oyunculara yazık :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar