xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ofsayt osman[signature][hline]PRaXToR Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı National Point: 101 Manner 465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tabiki Dünyayı Kurtaran Adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arım balım petegim :) cüno abimiz :P[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 1 eşkiya 2 mustafa hakkında herşey türk sinemasının en iyi örnekleridir.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gora[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 turist ömer uzayda we deiger seriler...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Reumer, 19 Ocak 2005 13:07 tarihinde demiş ki: tabiki Dünyayı Kurtaran Adam :) +1 katılıyorum sonuna kadar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 TOSUN PAŞA[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 umudumuz saban_____[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 EŞKİYA GÜLE GÜLE[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kemal Sunalın neredeyse bütün filmleri. Yeni nesil türk filmleri benim o kadarda hoşuma gitmiyor.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 arabesk çok sağlamdı..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ewet yaa bi türlü kavusamiyorlar.. en gzli de deliler hastanesindeki olay TERKEDILDIM TERKEDILDIM TERKEDILDIM TERKEDILDIM..:):):):):)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 konuyu acan kisi ilginc bi celiski yasamis sanirim. en iyi turk filmi demish 4 filme soru isareti koymush shuan vizyonda olan. o vizyondakilerden hich biri bes para etmez bence acikcasi turk filmi diyorsanda duvara karsi ve hababam sinifi birde tabiki eskiya baskada pek aklima gelmiyor benim begendigim[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: mayfer, 17 Ocak 2005 03:29 tarihinde demiş ki: her şey çok güzel olacak eşkıya bunlardan biri bence.. +1 bide kesinlikle listeye girmesi gereken film : Dünyayı kurtaran adam[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 güler msin aglar misin 1 milyon borç weriri misin petrol krallari... zeki - metin filmleri bence[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 -------------ÇIKARMADAN 5 --------------- [Bu mesaj fede tarafından 20 Ocak 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hirsiz war da gzl bisiye benziyo..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Türk sineması hakkında çok bilgim yok. Ama izlediklerim arasından sıyrılanlar şunlar; Fasülye Mustafa Hakkında Her Şey Saf Türk filmi sayılır mı tartışılır ama Duvara Karşı filmi son dönemin en kaliteli filmlerindendir. Bir de Güney'in Yol filmi çok sarsıcıydı. Cannes'ta ödül almış olması beni hiç şaşırtmadı. Herkes Demirkubuz'un Masumiyet filmini önerip duruyor. Listelerde de sürekli bu filmi gördüğümden bir an önce izlemeye karar verdim. Bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar