Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 nvidiada kolay hangisinin neyi çalıştıracağını ayarlamak zaten. güç gerektirmeyen yerlerde entegrenin çalışması daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 geçmiş olsun bendede asus var. 1 gb olan ekran kartını daha aktıf edebıldıgımı sanmıyorum aldıgımdan beri hatta sag altta control center a gelince 2. ekran kartını goremıyorum bıle 3 sene oldu herseferınde sınır krızlerı geciyorum dotada bile sureklı kasmalar vs. 2 ekran kartı var amd 6520 ve 7670 ama 7670 'i ne icin koymuslar anlamadım zaten sagdakı mentesede kırıldı assusda kronık sorunmus galiba sımdı tusların bazıları basmıyor ve ekran sabit durmuyor. başdanda söylediğim gib geçmiş olsun . bu arada benimki k53tk modeli http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K53TK/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ne alakası var? senin model ile benim modelin bir benzerliği yok, markanın aynı olması dışında. gayet memnunum ben, cillop gibi akıyorum, malzeme kalitesi de iyi. X550JK diye geçiyor bende olan. 200 - 300 lira boşta oldugunda bi ssd + ram takviyesi ile tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ilk sene bende aynısını diyordum nekkadan guzel diye. benzerligi soyle ekranla kasanın bırlesmesı 2 noktadan yeni modellerler butun gibi uzun bir cubuk seklınde baglantısı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar