Head Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bir gün bir Luftwaffe subayı Himmler'e "bize spitfire verin" demiş bunun üzerine bir hikaye yazdım ben de , çok orjinal oldu. spitfireyi vermiş himmler. subay dönüşte bi spitfire bir de stuka vermiş.himmler demiş bu stuka ne. subay da spitfire doğurdu demiş. himmler gülmüş tabi. subay bir süre sonra tekrar uçağı istemiş.himmler spitfireyi vermiş tekrar doğurur diye.himmler'e senin uçak düştü demişler.nasıl düşer spitfire çok iyi demiş.subay da spitfirenin doğurduğuna inanıyosun da , düştüğüne niye inanmıyosun demiş. bunun üzerine spitfire'yi vurmasınlar diye ağıt bile yazdılar.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ekmek?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 fo shizzle m8[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Head, 20 Ocak 2005 23:06 tarihinde demiş ki: bunun üzerine bir hikaye yazdım ben de , çok orjinal oldu. : )[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hemşire hanım çabuk morfini getirin !! Derin nefes al kurtulacaksın benimle kal.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Feza ya çıkmış bu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eee lol.. :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar