Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 what anlamına geliyor woot en azından öyle biliyorum.
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 arkadaslar özenmeyelim. türküz biz onlar bizim kısaltmalarımızı kullansınlar. kulanmayın boşverin o size lol diyorsa siz ona kendi kısaltmanızı soyleyin. o sorsun what is ... desin. sizde what is ne demek ya diyin. onlar türkçe ögrensin. nasıl ataları osmanlıca ögrendi. türkçeyide ögrensinler. ecnebiler...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Usa serverinda oynuyoruz. Türk serveri açarsan ögrenirler onlarda :D
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Walla ben çok rahatım.Türk sörvırı gibi zaten. Elimi attığım yerden TÜRK çıkıyor. (Yunanlılar küfrediyo hhe fazla muhabbete girmeyin.GR görürseniz sizde edin) dikkat ederseniz bastıra bastıra okunduğu gibi(sörvır) yazıyorum. :) ya bu ...(istediğiniz gibi doldurun)ların dilini hiç sevmem öğrenmemizin tek nedeni daha zeki oldumuzu kanıtlamak. (benim nedenim bu) o bana noob yazıyo bende ona sk= ..kmiyim kafanı yazıyorum sizin anlıcanız gül gibi geçinip gidiyoruz :) :) :) :) :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 işte türk kısaltmaları v1 :D sg-> .ittir git as-> ananı s.... (türklere karşı aleyküm selam olur :D) ak-> (biliyosunuz zaten) gy->gülmekten yerlerdeyim dgbo->de get babanınkiyle oyna başka gelmedi aklıma :)[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gk Neyse bu konu sakat yerlere gidicek :D said: rockncoke, 20 Ocak 2005 23:38 tarihinde demiş ki: dgbo->de get babanınkiyle oyna hahaha :D cok iyi ya.sonradan gördüm :) [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 20 Ocak 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla spoiler yapmaya çalıştım ama beceremedim :)[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır
Öne çıkan mesajlar