Storm__ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 DSL e geçtiğimde aldığım ethernet routerın (modem işte) üstünde On-Off tuşu yok we bilgisayarı kapattığımda çalışmaya devam ediyor. Bu yüzdende fişte kalan adaptör ısındığı için bilgisayarı her kapattığımda adaptörü çıkarmak zorunda kalıyorum. Bunu yapmama gerek war mı yoksa takılı kalsa da sorun olmaz mı? Yardım lütfen.[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 benim kablo modemin adaptoru iki senedir takili bisey oldugu yok, adaptor bu isinir.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Onun misyonu o, söküp takmana gerek yok, açık kalmasında da bir sakınca yok.. Bu ekipmanlar 7/24 çalışmak üzere tasarlanmış ekipmanlar, bozulmasına neden olabilecek tek şey yüksek voltaj o zaman da senin yapabileceğin tek şey "Surge Protector" kullanmak ( TeknoSA'larda mevcut, 3'lü priz şeklinde yüksek voltaj'ın geçmesini engellleyen cihazlar ) Bunu kullandığın sürece bir sorun yaşamazsın..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Storm__ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tamam saol.[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar