ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende diodum ortada dolaşan dedikodular doğrumuyumuş demek ööllee...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Valla biraz ıkınırsam yurtdışına açılabilirim ama kargo maliyetini bilemem. Ayrıca yurtdışından bir de chip falan ayarlamak... Karışık işler bunlar. Ama ilgilenmek lazım tabi :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Yok yok... Gerçekçi olmak lazım ki yurt dışından ben mal getiremem. Öyle çok kanka ayarında insanlar olmadığından araya sokacağım kişiler komisyon falan isteyebilir. Bu yaz ben de gitmiyorum bir yerlere... Türkiye'deyim. İyisi mi siz Endem Elektronik'ten falan alın paşa paşa X-Boxunuzu.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tekken serisi varmı x box ta?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yok, onun yerine dead or alive var İkisini de oynadım. Dead or Alive bence daha güzel bir oyun[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kadıköyde de var x-box oyunları[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 *!kafası karışır*[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya güven sen bana var kadıköyde oyunu :D yazıcıoğlunun yanında bi pasaj var ordan gir böle koridorumsu biyer dümdüz git hafif genişlicek orda bi dükkanda var ps2,bilgisayar ve x-box oyunları sanırım x-box da satılıyor orda ama emin diilim.. oyunlar var ama kesin[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evet orada satılıyor xbox oyun ama adamlar bezmiş. Yazmışlar birkaç oyun... Kimse almamış ellerinde patlamış. Zaten eski oyunlar... Bu saatten sonra da alan çıkmaz :) Siz xbox alın ben satarım size oyunu Kadıköy'de.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bencede ps2 yi salla direk xbox al yada 1 yıl fln bekle ps3 al[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben de bi ara x-box mı alsam dedim ama beklemeye karar verdim çünkü x-box ki şuan az satlıyor,yakında yeni konsolların çıkmasıyla çöp olacaktır[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 İyi de yeni konsollar çıktıkları zaman ateş pahası olacak, chipini bekleyeceksin, trde fiyatların Avrupa fiyatlarının iki katına inmesini bekleyeceksin... Anlamıyorum şu çöp olacak mantığını. Konsol neyse odur ya... Yenisi çıktı diye eskisi neden çöp olsun :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Storm__ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 PS2 al bence çünkü oyun kütüphanesi o kadar geniş ki paran yetişmez her istediğin oyunu almaya :) Bu olumsuz bişey değil tabi :p Hatta sadece dövüş türünde bile bi sürü oyun bulabilirsin. (Tekken, Virtua Fighter, Dead or Alive 2, Mortal Kombat ve bilmediğim diğerleri) Aslında en iyisi bol bol oyun sitesi gezip kıyas yapıp öyle alman ama bence PS2 dediğim gibi.[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Kendercik, 20 Ocak 2005 00:54 tarihinde demiş ki: Anlamıyorum şu çöp olacak mantığını. Konsol neyse odur ya... Yenisi çıktı diye eskisi neden çöp olsun :) "Nintendo-Nes"duruyor hala benim.. Çöp ötesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ama artık konsollar epeyce ilerlediler. Cillop gibi oyunlar var. Xbox 2 çıksa bile şu an elimdeki oyunlarla çok uzun zaman idare ederim. (Tabi param olduğu zaman xbox 2'ye ya da ps3'e saldıracağım, o başka bir mevzuu :) )[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 350 milyona tek kol memory card chip ve +10 oyun werriyorlar...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar