xueshen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 380 milyona satıyolar iyimidir çipli tek kol memory card yok?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 illa mı ps2? neden xbox değil diye kafanda bir soru işareti yaratsam? :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 neden x box sorsam?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Öncelikle konsol olduğunu düşünürsen oyun tercihlerine göre fikrin değişebilir. Sana ps2 aldıracak olan oyunlardan bahsedersen daha net bir tavsiyede bulunabilirim. Benim oyun tercihlerim doğrultusunda xbox daha cazip bir seçenek. Xbox'u film izlemek için misler gibi kullanabiliyorsun. Televizyona bağlı olduğu için bilgisayardakinden çok daha iyi görüntü alıyorum. Ayrıca (eğer tv ile kullanırsan, vga monitöre göre çok daha zayıf görüntüsü var ama) linux kullanabiliyorum. Bu sayede babam evdeki bilgisayarı işgal ederken paticikten mahrum kalmıyorum. Xbox'un ekstra işlevleri böyle... Bunların yanında, resim görüntüleme, müzik dinleme falan hede hödö şansların da var ama gereksiz olduğu için saymıyorum. Xbox'un grafik kartı da ps2'den daha iyi olduğu için çoğu oyunun testinde oyunun xbox versiyonu, ps2 versiyonundan 1% daha fazla puan alıyor. Bu gibi avantajları var. Ama dediğim gibi konsol alırken en önemli olay oyun tercihlerin olmalı. Ancak iki konsolun da tr fiyatları konusunda bilgi sahibi değilim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 dövüş oyunları ön planda tercihimde x box da rahatmıdır[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hmm.... controller rahatlığı için bir şey diyemem. Xbox controlleri bir ara en iyi hede seçilmişti ama karşıyım ben öyle bir olaya çünkü kişiden kişiye göre değişir o. Ha dövüş oyunu dediysen Dead or Alive 3 var xbox'ta ps2'den farklı olarak. Birkaç yıllık oyun ama grafikleri falan harika. Eski, tadsız bir oyun değil. Sadece biraz yenilediler ve Dead or Alive:Ultimate diye piyasaya sürdüler. Gerçekten çok güzel, çok akıcı hızlı bir oyun. Ayrıca oyunu en çok sattıran özelliklerden birisi de o müthiş grafikleri sonuna kadar kullanarak başarılı modellenmiş dekolteli dövüşçüler. Screenshotları incelemeni tavsiye ederim (bu sayede gereksiz abartılardan falan da kaçındıklarını görürsün, cinselliği ön plana çıkartarak bayan bir oyun değil yani kesinlikle) Bir de bildiğimiz Fight Club'ın oyunu var (sanırım ps2'de o yok) ama pek güzel bir oyun değil. Bir hayli yalan... Filmin adını kullanarak satmayı hedeflemişler gibi duruyor oyun. (Ya da bu ön yargımdan dolayı pek fazla oynamadığım için öyle konuşuyorum) Teknikler falan çok hoş, çok tatlı, grafikler de harika... Ama teknik sayısı bir hayli az gibi geldi bana. Ama dövüş oyununda kan seversen bu oyunu kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 xbox almaman için bir sebep: Doğru düzgün oyun satan tek yer Doğubank'ta Endem Elektronik. (Eminönü - İstanbul) Ya da ben satabilirim. (Kadıköy veya Beyoğlu - İstanbul)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bana soracak olursanız şu noktadan itibaren ps2 almanin hiçbir anlami yok.. Bunu bir ps2 kullanıcısı olmama rağmen çok rahat söyleyebilirim. Xboxın tek eksiği bana göre kendi controleriydi ama onuda ek bir aparat ile ps2 analoğunu xboxa baglayarak çözebilirsin. Zaten eskiden sadece ps2 için yapılan oyunlarda artık xboxta çıkmaya başladı. ee ne kaldı geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 xbox isinamadim ben walla ona :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Gel bizim eve, Ben sana ısıtırım. Olmadı lehimlerim Eğer konsol bölümünde avatarlı eleman olamıyorsam, avatarlı elemanlardan birisini kendi saflarıma çekmeliyim! Hatta en iyisi bir ara xbox diye topic açayım ben... Böyle resimli falan... Paticiğe girerken, eski dos oyunlarını oynarken, kotor 2 oynarken... Halo 2 oynarken... öyle şeyler yapmalı[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bencede ps2 almanın hiç bi anlamı yok xbox al.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 zafer çığlıkları atasım geldi :-)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 18 Ocak 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eheh kendercik bir kisiyi daha xbox sahibi yapmanın mutluguna ulastı walla ama bıde ps2 de we8 war onu dusun 24 saat kesıntısız zevk :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 pes 4 neyinize yetmiyor ben onu anlamıyorum! :hrr: kender kudurdu :-p Sahiden gutbolla falan pek ilgilenmediğimden bilmiyorum ama pes4 ile we8 arasındaki farkları net olarak yazabilecek olanınız var mı?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya bılgısayarda oynanmıyor o hazı vermıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Kendercik, 18 Ocak 2005 14:49 tarihinde demiş ki: pes 4 neyinize yetmiyor ben onu anlamıyorum! :hrr: kender kudurdu :-p Sahiden gutbolla falan pek ilgilenmediğimden bilmiyorum ama pes4 ile we8 arasındaki farkları net olarak yazabilecek olanınız var mı? spiker ler we nin spikerigibi adam görmedim ben hayatımda adam süper anlatıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eet pes de ıngılızce konusuyor butun konsantrem gazım gıdıyor adam akıllı caponca konusmak warken ne ıngılızcesı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Delisiniz siz :lol: boşverin futbolu NHL oynayın, daha eğlenceli Ben de bu akşam oturup neden x-box diye konu açayım bare. Üşeniyorum şimdi... Hatta yarın akşam da olabilir.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aslansın sen gralsın yazarsın :) gaz verek bu arada sana avatar lazım bu bolum de haddıme deıl ama[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bana avatar lazım olduğundan daha fazla size xbox lazım bence[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok tr sartlaında 2 konsol edınmek zor :) 2 sınden bırını sectım 2 sene once o zamanda xbox un oyunu ıste bı anca endem de wardı ondan ps2 yı tercıh ettık[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Biz sana satarız ya... Bırak tr'ydi.. koşuldu :p Bak sınırsız teknik destek de var bende... Gerçi ps2 için de destekte bulunmaya çalışıyorum bi durum olduğu zaman ama yabancıyım o konuya. X-box dersen chipini de takarım, hddsini de takarım, oyununu da yüklerim, yalarım da yutarım da...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kaça satıon xbox ı???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ee.. şey... lafın gelişi öyle dediydim :) İşin aslında her türlü teknik destek var da... bana temiz kutusundan çıkmış xbox + internetten sipariş edilmiş chip vermeniz lazım :) Yoksa yok benim yurtdışı kaynağım falan[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 elimizde senın yurtdısı kaynagın oldugu konusunda belgeler war kamuoyuna sunabılırız ama egerkıne ucuza xbox ayarlarsan susabılırız...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar