Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuza kaliteli ps2 nerden alınır?

xueshen

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle konsol olduğunu düşünürsen oyun tercihlerine göre fikrin değişebilir. Sana ps2 aldıracak olan oyunlardan bahsedersen daha net bir tavsiyede bulunabilirim. Benim oyun tercihlerim doğrultusunda xbox daha cazip bir seçenek.

Xbox'u film izlemek için misler gibi kullanabiliyorsun. Televizyona bağlı olduğu için bilgisayardakinden çok daha iyi görüntü alıyorum.

Ayrıca (eğer tv ile kullanırsan, vga monitöre göre çok daha zayıf görüntüsü var ama) linux kullanabiliyorum. Bu sayede babam evdeki bilgisayarı işgal ederken paticikten mahrum kalmıyorum.

Xbox'un ekstra işlevleri böyle... Bunların yanında, resim görüntüleme, müzik dinleme falan hede hödö şansların da var ama gereksiz olduğu için saymıyorum.

Xbox'un grafik kartı da ps2'den daha iyi olduğu için çoğu oyunun testinde oyunun xbox versiyonu, ps2 versiyonundan 1% daha fazla puan alıyor.

Bu gibi avantajları var. Ama dediğim gibi konsol alırken en önemli olay oyun tercihlerin olmalı.

Ancak iki konsolun da tr fiyatları konusunda bilgi sahibi değilim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm.... controller rahatlığı için bir şey diyemem. Xbox controlleri bir ara en iyi hede seçilmişti ama karşıyım ben öyle bir olaya çünkü kişiden kişiye göre değişir o.

Ha dövüş oyunu dediysen Dead or Alive 3 var xbox'ta ps2'den farklı olarak. Birkaç yıllık oyun ama grafikleri falan harika. Eski, tadsız bir oyun değil. Sadece biraz yenilediler ve Dead or Alive:Ultimate diye piyasaya sürdüler. Gerçekten çok güzel, çok akıcı hızlı bir oyun. Ayrıca oyunu en çok sattıran özelliklerden birisi de o müthiş grafikleri sonuna kadar kullanarak başarılı modellenmiş dekolteli dövüşçüler. Screenshotları incelemeni tavsiye ederim (bu sayede gereksiz abartılardan falan da kaçındıklarını görürsün, cinselliği ön plana çıkartarak bayan bir oyun değil yani kesinlikle)

Bir de bildiğimiz Fight Club'ın oyunu var (sanırım ps2'de o yok) ama pek güzel bir oyun değil. Bir hayli yalan... Filmin adını kullanarak satmayı hedeflemişler gibi duruyor oyun. (Ya da bu ön yargımdan dolayı pek fazla oynamadığım için öyle konuşuyorum) Teknikler falan çok hoş, çok tatlı, grafikler de harika... Ama teknik sayısı bir hayli az gibi geldi bana. Ama dövüş oyununda kan seversen bu oyunu kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bana soracak olursanız şu noktadan itibaren ps2 almanin hiçbir anlami yok.. Bunu bir ps2 kullanıcısı olmama rağmen çok rahat söyleyebilirim. Xboxın tek eksiği bana göre kendi controleriydi ama onuda ek bir aparat ile ps2 analoğunu xboxa baglayarak çözebilirsin. Zaten eskiden sadece ps2 için yapılan oyunlarda artık xboxta çıkmaya başladı. ee ne kaldı geriye?
Sosyal ağlarda paylaş

Gel bizim eve,
Ben sana ısıtırım.
Olmadı lehimlerim

Eğer konsol bölümünde avatarlı eleman olamıyorsam, avatarlı elemanlardan birisini kendi saflarıma çekmeliyim!

Hatta en iyisi bir ara xbox diye topic açayım ben... Böyle resimli falan... Paticiğe girerken, eski dos oyunlarını oynarken, kotor 2 oynarken... Halo 2 oynarken...
öyle şeyler yapmalı[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 18 Ocak 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
pes 4 neyinize yetmiyor ben onu anlamıyorum! :hrr:

kender kudurdu :-p

Sahiden gutbolla falan pek ilgilenmediğimden bilmiyorum ama pes4 ile we8 arasındaki farkları net olarak yazabilecek olanınız var mı?

spiker ler we nin spikerigibi adam görmedim ben hayatımda adam süper anlatıo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Biz sana satarız ya... Bırak tr'ydi.. koşuldu :p

Bak sınırsız teknik destek de var bende... Gerçi ps2 için de destekte bulunmaya çalışıyorum bi durum olduğu zaman ama yabancıyım o konuya.

X-box dersen chipini de takarım, hddsini de takarım, oyununu da yüklerim, yalarım da yutarım da...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ee.. şey... lafın gelişi öyle dediydim :)

İşin aslında her türlü teknik destek var da...
bana temiz kutusundan çıkmış xbox + internetten sipariş edilmiş chip vermeniz lazım :)

Yoksa yok benim yurtdışı kaynağım falan[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...