Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım isteyenler Gelsin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece sabah 7 8 arası oyundaydım Bu gün daha oyuna girmedim gircem işallah sen karıştırmışsın arkadaşım bu arada lobo ,lopus ve lycon pendantlar wariorlara master questi için lazım :rock: msn bu kaç kere vermem lazım anlamadım yardıma ihtiyacı olan varsa gelsin [email protected]

[Bu mesaj BuRiAL tarafından 19 Ocak 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır kaydettim ama açıkdeğildi kullanmıyormusun diye sordum[signature][hline]Knight Online
Nick :ViernaDoUrden Level:5x
Server: Diez Speciality:Lightning Mage
Race:El Morad (İnsan)

[Bu mesaj Gladros tarafından 19 Ocak 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Burial cım,devrini düşürmek istemem ama :D ne yardım edicen bu kadar kişiye :) hani 60 mage falan olsan,nova falan aoe yaparsın,millete lvl kastırırsında :D wariorla ne yardımı :)[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Nation:İnsan
Job:Rogue/Archer
Lvl:4x
Klan:
Server:Xiki

Mesaj tarihi:
olm sana ne dedim ben saat 8 den sonra ister öbür gece sawaş tarihini sercer belirler lvl 37 sin girme sawaşa felan ben 55 im tırsıyorum aalalal novayı yersin kafana baq söylemedi deme :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Kipri herzamnki gibi yanlış anladın msnde lvl kastırılmas abi sorulara cewap weriyorum oyunda item daıtıyorum elimden geldiince :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
buz sende iicene alistin ya eger durcaksan xigde oynuom ?[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Name:TurkForEver
Job:Hunter
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc
Mesaj tarihi:
offff offffffff elimsden geldiğince dedik :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Gördüğün gibi msn yastım oyunla ilgili herhangi bir sorun yada ares de isen herhangi bir yardımda bulunabilirim diez ve xig e gücüm yetmez :rock:

[Bu mesaj BuRiAL tarafından 20 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...