BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar herhangi bir yardım isteyenlere elimden geldiğince yardım edciem gün geçtikce sayımız artıyor bu oyunda mutlaka vardır bilinmyenler [email protected] birde patiscik tayfası alın gelin buluşma mekanımıs deişsin azıcık :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Gift15h Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ilk ben gelem bre. walla şu 2 günde baya bişiler öğrendim bu yolla ama öğreneceğim daha çok şey war... yardım edersen sevinirim ...
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 heh ben de başlayacam ß@ß 500 gp olayı var mı burada da[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Beyler paticik clanı dağıldıysa ben arese geçiyorum zaten lvl 36 barbarım vardı onu kasarım iyice ve areste varioru olan biri eskilerini verirse sevinirim teşekkürler şimdiden[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) [Bu mesaj Gladros tarafından 18 Ocak 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok dagilmadi sanrim aksam belli olcak hersey lag gitsin :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dagitmicam clani :D dagitmicam *!ulen*[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc[Bu mesaj mxzr tarafından 18 Ocak 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben geçerim heralde bi halberd upladım 131 attack powe ve reduce 152 str istiyor[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaşlar bu item yazma merakı nerden geliyor anlmadım myko daki üstatlar imzalarına yada muhtelif yerlere yazabilirler sizler yazmayın lütfen çünkü eziqsiniz itemlerde öyle :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 neden abi,isteyen yazar istemeyen yazmaz,usko dada mykodada forumlarda yazıyorlar,hatta adamlar kendilerine has resim tasarlıyorlar,yani zevk bu sonucta,oyunuda forumuda zevk icin takip ediyoruz,sende lvlini yazmıssın ;-) Biliyosun,bu oyunda item hersey ne yazıkkı :D Hem oyunda elinde dual shard olan adama,"nedir bu eziklik,niye elinde tasıyorsun,bize havamı atıyorsun" demiyoruz 8-)[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation: Job: Lvl:4x Klan: Server:Xiki
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 (bkz: said: Buzkirpisi, 18 Ocak 2005 22:11 tarihinde demiş ki: neden abi,isteyen yazar istemeyen yazmaz,usko dada mykodada forumlarda yazıyorlar,hatta adamlar kendilerine has resim tasarlıyorlar,yani zevk bu sonucta,oyunuda forumuda zevk icin takip ediyoruz,sende lvlini yazmıssın ;-) Biliyosun,bu oyunda item hersey ne yazıkkı :D Hem oyunda elinde dual shard olan adama,"nedir bu eziklik,niye elinde tasıyorsun,bize havamı atıyorsun" demiyoruz 8-) ) ben :D dual shard tasiorum +10 parliyo. Abyss gemden cikti 2 side. 2kere ust uste[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 iyi bende yasıcam siz bilirsiniz her şeyim +6/10 str chitin birde elimde +6 glave war küpler kolyueler +7 hep str birde aksesuarların +7 hp leri war lobo pendant da war :hrr: ohh rahatladım herkez yazsın :rock: [Bu mesaj BuRiAL tarafından 18 Ocak 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Craysen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 konu bıraz sapmıs ama vlla yenı baslıom ogretırsenız sevınnırım yardımcı olursunuz artık
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 [email protected]. RuLEZ !!!!! Arabası değil sürücüsü modifiyeli :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Burial olm tavana vurcan in aşşa 8-)[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Acaba bende lvl atlamak için commander gibi para mı wersem (imkansız ya nasıl bir akıldır bu ) :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
KaReeM Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 selamlar madem yarım isteyenler burdan demişsiniz, bir sorum olacak. bedava oyun için siteye register oldum, user/pass aldım., oyunu indirdim. patchleri yaptım... ama gelin görün ki, server listesindeki 5 server'dan en üsttekine (cyper2 olsa gerek, evet evet o) bağlandım, karakterimi yaptım. not enough bişey dedi ve oyundan düştü. bir daha da herhangi bir server'a bağlanamadım... nedenini bilen? (bu arada server isimleri belirtildiği üzere odin felan gözükmüyo bende, bir problem mi var?)[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 www.knightonlineworld.com adresinden clienti indireceksin,yahut forumu biraz kurcalayacaksın, FatihKaraca'nın paralı clienti usko da oynanabılır hale getirme yazısı olacaktı biryerlerde.[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 prdn prdn bu degilmis. Hocam bulamadım valla,ama var eminim,birileri söyler biraz sonra. :( [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 18 Ocak 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
KaReeM Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tekrar mı indiriyim oyunu? düzelir mi problemim? yani verdiğiniz sitedeki versiyonu değişik mi?[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sen yanlış yerdki clienti indrimişsin arkadaşım usko serveri yani amerika ücretsiz serveri bizlerin oynadığı www.knightonlineworld.com dan indrceksin clientini [Bu mesaj BuRiAL tarafından 19 Ocak 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 www.knightonlineworld.com ama bidaha indirme yazık,bir yolu vardı onun forumda yazmıslardı :([signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
KaReeM Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yaw zaten bağlantı çok kötü son günlerde, bi daha indirtmeyin bana oyunu. aradım ama bulamadım![signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yahu kenki olmayana kız vermiyorlar Xigenonda. Lvl 22de takıldım kaldım ismimin yanındaki işaretten dolayı lvl20 lerin partisinde bile kabul görmüyorum görsem de tam en olmadık zamanda kickleyip yerime priest alıyorlar ühühühü berserkler işe yaramaz mı yahu :([signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: BuRiAL, 18 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bu item yazma merakı nerden geliyor anlmadım myko daki üstatlar imzalarına yada muhtelif yerlere yazabilirler sizler yazmayın lütfen çünkü eziqsiniz itemlerde öyle :rock: Arkadaşım ben lvl 36 iken bu silahı elimde taşıyorum ve tamemen kendim yaptım 131 attack power ve reducelü sen 36yken elinde ne vardı? Benim amacım tartışmak değil ben yardım istemişim eğer yardım eden olursa sevinirim warior kasmak istiyor canım[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Beni güldürmesin kimseler yardım isteyen varsa eğer [email protected] :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Öne çıkan mesajlar