Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

_BırakıyoruM_

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir çok nedenden dolayı oyunu bırakıyorum fakat en büyük neden bir çok char kasınca sıkılmış olmam.

2 accountumu ve içinteki tüm itemları abim kadar sevdiğim Buzkirpisi'ne bırakıyorum.

Ona tekrar insan olmasını rica ettim oda insan ile devam edecek sanırım[signature][hline][b]Returns Back to NwN
:=:=:=NeverWinter Nights=:=:=:

:lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
Mesaj tarihi:
neden yaw
hade hayirlisi donersin geru. BU arada nwn internetten cekilebilioniomu.[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Name:TurkForEver
Job:Hunter
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc
Mesaj tarihi:
2-3 gblık download'u kaldırabilcek bünyen varsa çekilebilir tabi
ama yurt dışının 1 hafta bozuk kalacağınıda düşünmek lazım[signature][hline][b]Returns Back to NwN

Mesaj tarihi:
cekerim adres ver
her gece yatarken acik biraksam 3 gunde biter gibi gelio[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Mesaj tarihi:
ya oyunu orjinalmi almak lasim[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Mesaj tarihi:
:([signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:4x ------------- LvL:60
Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
Mesaj tarihi:
kusura bakmayın beyler..
buzkirpisi istemezse accountları boşalttıktan sonra charları verebilirim lazım olanlara[signature][hline][b]Returns Back to NwN

Mesaj tarihi:
aaa ama bak siz ordasınız diye geldim bir de ork oldum oldu mu şindi yapılmaz bu ama o dediğin şey ne ben yapiyim sen geri dön[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Klanın kısa sürmesi degil aslında olay,sitedeki playerları toplamakta degil,
Siteden cok kisi geldi evet,ama kimse bozulmasın,gelenlerin %70i cokda hevesli degildi,dolayısıyla baya bi agır kaldık,rockla ben 3 gunde 41 olduk ama kalan kısım 30larda kalıncada arada kopukluk yasandı.Araya bu telekomun kablosuda girince iyice kötü oldu :(
Kimseye oyuna yeni basladı bilgisiz falan demedim,yanlıs yerinizden algılamayın simdi :D
Rockla insan charları bırakıp gelmistik zaten,baska serverlardanda gelen arkadas coktu,olmayınca olmuyomus demekki,
Praxtor a tüm yardımları icin tesekkürler,söz czde kesmicem onu :lol:
Ben xig de insana devam edicem,lvl 30 altıysanız(yani kaybedicek birseyiniz yoksa),cocuk oyuncagı gibi oldu biliyorum ama :) insan olmak isteyen olursa her zaman yardım ederim.
Genede zevkli bir 3 gündü,rockun yadigar swordbreakerlari ile(+5/+6) kac kisi kac lvl atladı bilmiyorum valla :D
Tekrar üzgünüm :)[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Nation:
Job:
Lvl:4x
Klan:
Server:Xiki

Mesaj tarihi:
buz simdi olmadi sendemi insana gectin. SImdi tam lvl 39 olcak ken off. simdi insan baslasam kac gunde gelirim okadara. Sonra bide arkim vardi 2 tane onlarida orc baslattim. Ama dersenki baba gel sen otur yanimda ben seni 2 saatte lvl 30 yaptiriiim. yarin lvl 40 olursun. Geliim :D saten 2 tane +6 sword breaker 60 poison damage li hazir :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Mesaj tarihi:
Bu geceye bow alırsam,seni 2 saatte 30 yaparım,olmadı 3 saat olsun :-?
Orc sarmadı zaten,sehirler dagınık,yaratık lar dagınık,insan geldik insan gidicez heralde :D[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Nation:İnsan
Job:Rogue/Archer
Lvl:4x
Klan:
Server:Xiki

Mesaj tarihi:
varya her upgrade edisimde dua eddim onceden :D elementali eklerken korktum :D simdi skillsiz vurdugumda 200 vuruo dire wolflara[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Mesaj tarihi:
bide assasian mi olsam paper mage mi olsam insanda. Sbler bosuna gitcek mage olursam. bowu nerden olcan yani alirsin kesin demi bak artik sorumluluk var ustunde :d lvl 40 chari birakiom :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Mesaj tarihi:
Yani bi hafta boşuna uğrasmıs oldum öyle mi ?
Clan kuralım dediniz kurduk :)
LvL Kastırmaya Yardım Yapacak varmı dediniz Elimizden geldiğince olduk :)

Eslanttın yollarını unuttuk :D

Şimdi herkes kaçıyor , biri diyor realden arkadaslarımın clan davetini kıramadım, biridi diyor bırakıyorum

Neyse en azından guzel bi hafta oldu en azından abyss maceramız guzeldi. tsk.

Not: Rock staff ı bana verirsen sevinirim :)))[signature][hline]PRaXToR
Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı
National Point: 101 Manner 465
Mesaj tarihi:
boyle olmasini istemezdim ama... neyse bende elimde olmayan nedenlerle oyuna giremiyorum sifre hatasi dior siteyede giremiyorum banlanmis olacagimida dusunmuyorum ama neyse madem artik insan devam edecez beni biri lvl 39 %80 den lvl 40 a gecmemde yardim etsin orca gectigimizden beri sadece item aktarmak icin kullanmistim[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...