Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şirket ile itunes (mobil app için) hesabı açma

Killer

Öne çıkan mesajlar

yanlış yere açtıysam pardons

şimdi apple harici tüm mobil platformlarda marka adınla hesap açabiliyosun. apple sana diyoki bireysen bireysin adın soyadın gözükecek geliştirici olarak. şirket ismi istiyosan kaydını kuydunu göstericeksin

şimdi şirket açtık diyelim atıyorum ABC ltd şti ama ben paticik markasını kullanıyorum sağda solda, evrak üstünde sadece ABC diye duruyo

hesap açarken adamlara benim şirketim bu ama ben bu markayı kullanmak istiyorum diyebiliyo muyuz? yoksa hesap adıyla şirket adı aynı mı olmak zorunda?

şirketi olup ya da mobil app postlayanları topiğe bekliyorum

ayrıca o süreci bilen var mı evrak postlaa gitsin gelsin vs
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

şirket ismiyle açmak için şirket ismini almış olman lazım işte. semih şentürk ltd şti ise şirketinin adı Adidas la publish edemezsin

emin misin? herkes açtığı şirket adıyla kullandığı marka adını bir tutmuyo

burda bi startup var addgoals diye şirket adı studentknows oü (estoncada private limited demek)

adamlar şimdi studenknows şirket adıyla mı açıcak ios hesabını
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu ufak bi upliyim

googleda inapp purchase ve app satışı yapmak için de şirket hesabı olarak açmak lazımmış sanırım? googleın sayfalarında göremedim bu zorunluluğu nerde yazıyo. google wallet ve google merchant diye iki zımbırtıdan bahsediyo kreti kartı bağlaman lazım bunları yapmak için de kişi olarak da yapılıyo sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...