Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yanlış yere açtıysam pardons şimdi apple harici tüm mobil platformlarda marka adınla hesap açabiliyosun. apple sana diyoki bireysen bireysin adın soyadın gözükecek geliştirici olarak. şirket ismi istiyosan kaydını kuydunu göstericeksin şimdi şirket açtık diyelim atıyorum ABC ltd şti ama ben paticik markasını kullanıyorum sağda solda, evrak üstünde sadece ABC diye duruyo hesap açarken adamlara benim şirketim bu ama ben bu markayı kullanmak istiyorum diyebiliyo muyuz? yoksa hesap adıyla şirket adı aynı mı olmak zorunda? şirketi olup ya da mobil app postlayanları topiğe bekliyorum ayrıca o süreci bilen var mı evrak postlaa gitsin gelsin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ilk application'unu gonderirken sen belirliyorsun hangi isimde goruneceginiz. legal name olmak zorunda degil yani. yalniz sonradan degistiremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 marka adıyla açamıyosun diye biliyorum. değiştirtiyolar yani isim soyisimle açıcan şirket yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 şirket ismiyle açmak için şirket ismini almış olman lazım işte. semih şentürk ltd şti ise şirketinin adı Adidas la publish edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ya da tescil ettirdiğin isimleri kullanabiliyosun o tescil de baya bi külfetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 WaNTeD said: şirket ismiyle açmak için şirket ismini almış olman lazım işte. semih şentürk ltd şti ise şirketinin adı Adidas la publish edemezsin emin misin? herkes açtığı şirket adıyla kullandığı marka adını bir tutmuyo burda bi startup var addgoals diye şirket adı studentknows oü (estoncada private limited demek) adamlar şimdi studenknows şirket adıyla mı açıcak ios hesabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 https://developer.apple.com/library/ios/documentation/LanguagesUtilities/Conceptual/iTunesConnect_Guide/Chapters/FirstSteps.html#//apple_ref/doc/uid/TP40011225-CH19-SW6 şirket açan olursa lazım olur qhonu qhilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 konuyu ufak bi upliyim googleda inapp purchase ve app satışı yapmak için de şirket hesabı olarak açmak lazımmış sanırım? googleın sayfalarında göremedim bu zorunluluğu nerde yazıyo. google wallet ve google merchant diye iki zımbırtıdan bahsediyo kreti kartı bağlaman lazım bunları yapmak için de kişi olarak da yapılıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar