Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu sarkı lazım bana. olan varmı acaba? uzun suredır arıyorum hıcbıyerde bulamadım cıldırıcam. olan varsa ve yollarsa cok mutlu olurum. tesekkurler.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yarın akşam yada pazartesi hatırlat özel mesaj çek buraya vereyim linkini..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ulan hatırlatmadın ama dinlerken ben hatırladım.. http://www.hebux.com/shesmine.mp3 edit: isminde dolahyı sorun çıkardı editledim. sen tekrar editlersin. [signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. [Bu mesaj nedanko tarafından 19 Ocak 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 cok sagol valla ya 2.5 gundur nete giremiyodum malum karne olaylari. simdi bilgisayari kardesimin odasina kurdum babam gorene kadar netteyim =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar